ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας προς Γ.Σταθάκη: "Να μην υποβιβαστεί η ΔΕΔΔΗΕ Αιγιαλείας"

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη απέστειλε ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των υπηρεσιών της ΔΕΔΔΗΕ Αιγιαλείας και κατ'επέκτασιν τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:       

"Με την παρούσα επιστολή αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια  μας σχετικά  με  την επικείμενη συρρίκνωση των υπηρεσιών της ΔΕΔΔΗΕ Αιγιαλείας στο διοικητικό και στο τεχνικό κομμάτι και τον υποβιβασμό της , από Περιοχή σε Πρακτορείο. Ο Σύλλογος  μας πιστεύει ότι είναι   επιβεβλημένη  η διατήρηση της σημερινής  δομής της, καθότι  οποιαδήποτε  υποβάθμιση της  θα  είχε άμεσες συνέπειες στην εξυπηρέτηση και στην κάλυψη των καθημερινών τεχνικών αναγκών, που παρατηρούνται  αυξημένες την περίοδο του χειμώνα στα χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και στα εμπορικά  καταστήματα, επιχειρήσεις  και  εργοστάσια της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, εξυπηρετεί 98 χωριά και καλύπτει 2.500 χλμ. δίκτυο  και χάρη στην τεχνική  υποδομή της ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, τόσο για την εξυπηρέτηση του πολίτη όσο και για την εξυπηρέτηση του Δήμου.

Επιπρόσθετα, θεωρούμε  ότι τέτοιου είδους αποφάσεις, θα προκαλέσουν  την υποβάθμιση και την απαξίωση της  περιοχής μας, την παρεμπόδιση  της  επιχειρηματικότητας, τον  μαρασμό της τοπικής οικονομίας  και την ερήμωση των κέντρων των πόλεων.  Οφείλετε  και είναι υποχρέωση σας να λαμβάνετε υπόψη σας τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε  περιοχής  και των πολιτών, πόσο μάλλον της Ελληνικής Περιφέρειας, ζητήματα που σχετίζονται  με την  ανάπτυξη αυτής  και όχι την υπονόμευση της , λόγω της ανάγκης περιστολής  των δημόσιων  δαπανών  και νοικοκυρέματος του κράτους".

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ