ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Black Friday στα καταστήματα του Αιγίου, με φροντίδες του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας - Πεζοδρομημένο το κέντρο το απόγευμα της Παρασκευής

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετέχει για πρώτη χρονιά φέτος στη Black Friday που έχει οριστεί για την 23η Νοεμβρίου. Όπως σημειώνει μιλώντας στο filodimos.gr η πρόεδρος του συλλόγου κα Μαίρη Χρονοπούλου, τα καταστήματα της πόλης καλούνται να παραμείνουν ανοιχτά όλη μέρα προσφέροντας γενναίες εκπτώσεις και προσφορές στους πελάτες τους, μιας και αυτό είναι το νόημα της Black Friday.

Το δε απόγευμα στην πλατεία Αγίας Λαύρας, θα γίνεται δωρεάν face painting σε παιδιά από σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής του ΔΙΕΚ Αιγίου, ενώ θα συμμετάσχει και η λέσχη χορού Dancing Club.

Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών στην χώρα από το 1952. Από τις αρχές του 21ου αιώνα έγιναν προσπάθειες από τους λιανοπωλητές με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες να εισαγάγουν την "Black Friday" σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η πρακτική εισήχθη για πρώτη φορά το 2016.

Προς διευκόλυνση του αγοραστικού κοινού, μάλιστα, έχει ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Αστυνομικού Τμήματος  Αιγίου το κλείσιμο των δρόμων :

1.  Κλεομένους Οικονόμου, από την οδό Βάλφουρ και

2.  Μητροπόλεως, έως την οδό Παναγιωτόπουλου

κατά τις απογευματινές ώρες  λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, δηλαδή από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα