ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και οι πρώτες νιφάδες στα ορεινά της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων

Mεταβολή του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1200 μ. και πάνω, θα έχουμε το τριήμερο που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

 

ΑΙΓΙΟ

Παρασκευή  16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1300μ και πάνω καθώς και στο Παναχαϊκό Όρος. Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαϊκό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαϊκό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαϊκό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαϊκό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαϊκό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Παρασκευή 16-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά καθώς και στον Χελμό από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  17-11-18

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1100μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  18-11-18

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1000μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν  από  Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/, καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex Ανανεώνει με Ctrl +F5

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ