ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Να φωτιστεί από τον Νοέμβριο ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης, ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας

Τόνωση της ψυχολογίας των καταναλωτών με "στροφή" σε χριστουγεννιάτικη διάθεση με το να φωτιστεί ο δημοτικός στολισμός από τον Νοέμβριο, επιζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας με ανοιχτή του επιστολή προς τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο.

Έτσι, όπως πιστεύει η διοίκηση του συλλόγου, η κίνηση αυτή θα έχει οφέλη και για τους δημότες αλλά και για τους εμπόρους και καταστηματάρχες, μιας και θα δώσει ώθηση στην αγορά. Βέβαια, το πού θα βρουν χρήματα να ξοδέψουν οι καταναλωτές, όσα κέφια κι αν τους γεννήσει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, είναι ένα άλλο ζήτημα, στο οποίο προφανώς και καμία δημοτική ή άλλη αρχή δεν μπορεί να δώσει λύση...

Η επιστολή του συλλόγου προς τον δήμαρχο αναφέρει τα εξής: "Ο Σύλλογος μας, στο πλαίσιο μιας αποτελεσματικής συνεργασίας  προς όφελος και του εμπορικού κόσμου και των δημοτών, ζητά να ξεκινήσει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης  μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Πέραν του διακοσμητικού καλλωπισμού της πόλης, οι «πρόωροι» χριστουγεννιάτικοι φετινοί στολισμοί στόχο έχουν να δώσουν από πλευράς τους ώθηση στην τοπική αγορά, μέσω της τόνωσης της ψυχολογίας των καταναλωτών και της στροφής του «ρολογιού» σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ενώ, τέτοιες κινήσεις έχουν πολλαπλά οφέλη και για τους πολίτες αλλά και για τους έμπορους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα λειτουργήσει σαν έμμεσο αντίβαρο, στα αυξημένα προβλήματα των πολιτών που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, δίνοντας μέσω της εορταστικής ατμόσφαιρας, «τονωτικές ενέσεις» θετικής ψυχολογίας.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ