ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΠΑΕΚ: "Οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι τη Φιλαρμονική Αιγίου"

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, χαιρετίζει την άμεση πρωτοβουλία του Δήμου Αιγιαλείας, για την διάσωση της ιστορίας της Φιλαρμονικής Αιγίου, ''ΕΥΤΕΡΠΗ''. Η κοινή συνάντηση μεταξύ Δήμου Αιγιαλείας και εκπροσώπων του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αιγίου, αναμενόμενο ήταν να φέρει θετική έκβαση στην εξέλιξη του ζητήματος.

Ευχόμαστε η συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας να αποδώσει γρήγορα καρπούς καθώς για τον Πρόεδρό του, κ. Βαρδάκη, πτυχιούχο Μουσικό, δεν θα είναι κάτι άγνωστο προς υλοποίηση και έτσι μαζί με τον Μαέστρο κ. Χαραλαμπόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. η ξακουστή σε όλη την Ελλάδα Φιλαρμονική Αιγίου θα συνεχίσει να παιανίζει απρόσκοπτα προς το μέλλον, μη ξεχνώντας την μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη της.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους τους Φίλους και Μέλη του Επιμελητηρίου, την εκδήλωση στήριξης που διοργανώνει η Φιλαρμονική Αιγίου, την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 το βράδυ, στο κέντρο ''maritimo'' στην παραλία Άκολης, όπου οφείλουμε να ενισχύσουμε με την παρουσία μας.

Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ