ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δεύτερη ομάδα ΔΙΑΣ στην Αιγιάλεια από το ερχόμενο Σάββατο - Ενισχύεται η αστυνόμευση στην περιοχή

Πιστοί στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις τους, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος και ο Ταξίαρχος κ.Νικόλαος Κοτρωνιάς, προχωρούν με πνεύμα απόλυτης συνεργασίας, στην περαιτέρω ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή εγκαθιδρύοντας και δεύτερη ομάδα "Δίας" στην Αιγιάλεια.

Η δεύτερη Ομάδα που συστήνεται από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, θα αποτελείται από τέσσερα επιπλέον άτομα (σύνολο 9) και δύο επιπλέον μοτοσυκλέτες και θα είναι και αυτή υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση του Ανθυπαστυνόμου Κωνσταντίνου Τσάκωνα και του Διευθυντή του Α.Τ.Αιγιαλείας Αστυνόμου κ. Βασίλη Ροδόπουλου.

Ένα χρόνο και κάτι μετά τη σύστασή της (Ιούλιος 2017), η Ομάδα Δίας είναι μπροστά σε μια νέα αρχή για μια πιο δυναμική παρουσία που αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας αλλά και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας απευθύνει ένα εγκάρδιο και ειλικρινές ευχαριστώ τόσο στον Aρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο για την καθοριστική συμβολή του στη σύσταση της Ομάδας "Δίας" στην Αιγιάλεια, όσο και στον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κοτρωνιά, στον Διοικητή του Α.Τ. Αιγιαλείας κ.Βασίλη Ροδόπουλο αλλά και σε όλη την Ομάδα"Δίας" , με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ