ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

MIcroLab -Η ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ PYTHON ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

Σε μια ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη για τους εκατοντάδες επισκέπτες βραδιά, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Πλατεία Ψηλών Αλωνίων η 1η Παναιγιάλεια Έκθεση Ρομποτικής και Λογισμικών Python από την MicroLab.

Η έκθεση προσέλκυσε νεαρές ηλικίες, γονείς, εκπαιδευτικούς όπου με έκπληξη αντίκρισαν τόσο τους μικρούς μαθητές μας όσο και τους μεγαλύτερους να τους επιδεικνύουν και να τους παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων και της δουλειάς που γίνεται στη MicroLab.

Η θερμή υποδοχή του κόσμου αλλά και η παραίνεσή του να πραγματοποιήσουμε μια έκθεση σε μεγαλύτερο χώρο μας δίνει χαρά αλλά και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο αλλά και με πλέον πιο εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το έργο μας.

Οι εγγραφές μας για την χρονιά που έρχεται ξεκίνησαν και δεσμευόμαστε να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη έκθεση. Στην προσπάθειά μας αυτή δεν ξεχνούμε να ευχαριστήσουμε τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους εκατοντάδες επισκέπτες -των οποίων η παρουσία μας τιμά- αλλά και τους χορηγούς μας. Εξάλλου σε αυτούς και μόνο οφείλεται η πρωτόγνωρη αλλά και καινοφανής εκδήλωση- έκθεση Ρομποτικών κατασκευών, η οποία είναι και η 1η που πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια.

Υποσχόμαστε σε όλους-ες πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουμε μια μεγαλύτερη Έκθεση.  

Αντώνης Σπυρόπουλος

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ