ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σήμερα το απόγευμα η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 5.00 με 5.30 όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι διευθυντές των λυκείων θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων, και όχι τα ονόματά τους. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, πρέπει να ζητήσει από τον διευθυντή να του ανακοινώσει τους βαθμούς με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Οι βάσεις θα ανακοινωθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου, και συγκεκριμένα στο http://results.it.minedu.gov.gr. Εκεί οι υποψήφιοι πληκτρολογούν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ