ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χασισοφυτεία-μαμούθ πάνω από το Σαλμενίκο: Συλλήψεις τριών αλλοδαπών

19.00 1.850 δενδρύλλια περιείχε η χασισοφυτεία- μαμούθ που εντόπισαν στην περιοχή μεταξύ Σαλμενίκου και Πιτίτσας Αχαϊας άνδρες του τμήματος νακρωτικών της  Ασφάλειας Πειραιά και της Ασφάλειας Πάτρας, σε από κοινού επιχείρηση που έγινε το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν μεγάλη ενώ συμμετείχαν και αστυνομικοί των ΕΚΑΜ αλλά και ελικόπτερο της αστυνομίας. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν τρεις συλλήψεις εκ των οποίων οι δύο μέσα στη φυτεία. Ο τρίτος εμπλεκόμενος συνελήφθη στην Αθήνα. Και οι τρεις συλληφθέντες είναι αλλοδαποί.

12.25 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χτες το απόγευμα η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εντοπισμού των καλλιεργητών μεγάλης χασισοφυτείας που βρέθηκε πάνω από το Σαλμενίκο, κοντά στην Πιτίτσα, στα δυτικά όρια των Δήμων Αιγιαλείας και Πατρέων.

Ασφαλείς πληροφορίες μιλούν για 1.500 -και ίσως και παραπάνω- δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώνουν ήδη άνδρες της Αστυνομίας.

Παραμένει άγνωστο αν έχουν γίνει συλλήψεις ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ., που κινείται μεθοδικά προς τον εντοπισμό των δραστών. Υπενθυμίζεται πως ανάλογη χασισοφυτεία είχε εντοπιστεί το φθινόπωρο του 2012 στο ίδιο περίπου σημείο, με συνολικά 1.356 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τα οποία οι καλλιεργητές πότιζαν έχοντας συνδέσει λάστιχα με τη δημοτική παροχή ύδρευσης του Άνω Σαλμενίκου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ