ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μαζεύει είδη ένδυσης και λευκά είδη για τους πυροπαθείς της Αττικής, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας  εκφράζει την βαθιά του λύπη και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους τραυματίες και στους πυροπαθείς από τις φονικές πυρκαγιές, που έπληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο την Δυτική Αττική.

Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα και σε καλή κατάσταση (ειδών ένδυσης, υπόδησης και λευκών ειδών πχ σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια κα),  σαν ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στους πυροπαθείς. Προτρέπει δε, τους εμπόρους, εφόσον διαθέτουν στοκ στις αποθήκες τους, να προσφέρουν μέρος αυτού. Το γραφείο του Συλλόγου θα δέχεται καθημερινά, από Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, και ώρα από 9:00 πμ έως τις 3:00 μμ, είδη ρουχισμού, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πυροπαθείς συνάνθρωποι μας.

Ας βοηθήσουμε όλοι τους συνανθρώπους  μας που βίωσαν τόσο σκληρά την δυστυχία και τον πόνο, βλέποντας  ανθρώπινες ζωές και περιουσίες να χάνονται. Ας δώσουμε όλοι μας μια χείρα βοηθείας  στους πυρόπληκτους συμπατριώτες  μας  με την δική μας συνεισφορά, έχοντας βιώσει και εμείς, οι κάτοικοι της Αιγιάλειας, παρόμοιες καταστάσεις κατά το παρελθόν, αναφέρει η ανακοίνωση.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ