ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: "Ο Τσίπρας και οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ ...φταίνε για τις πυρκαγιές και τις καταστροφές!"

Τη δική του ερμηνεία δίνει μέσω του προσωπικού του ιστολογίου για τις καταστροφικές πυρκαγιές και τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που πλήττουν διάφορες περιοχές της χώρας, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μητροπολίτης θεωρεί πως... η αθεΐα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, προκαλούν την οργή και την κατάρα του Θεού και γι'αυτό είναι υπεύθυνοι για τις τραγωδίες που χτυπούν την Ελλάδα.

"Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια 'Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού" γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησης ο Μητροπολίτης και συνεχίζει, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα:

"Όσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! Τόσο και περισσότερο θα αυξάνεται το «ασύμμετρο μέτωπο», όπως επί λέξει είπεν ο  Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!

     Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του «ασύμμετρου φαινομένου!»

    Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις!

    Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση!
    Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος!  Αίσχος!
    Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται!

     Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός!

    Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός!"

 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

 

Και εμείς αναρωτιόμαστε: Την ώρα που η καταμέτρηση των νεκρών και των ζημιών δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Μητροπολίτης επιχειρεί να φορτώσει την εθνική τραγωδία στην αθεΐα του Πρωθυπουργού, αν και εκατομμύρια Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και προσεύχονται καθημερινά, επικαλούμενοι τις Πρεσβείες της Παναγίας και των Αγίων. Δηλαδή ο Θεός τιμωρεί όλη την Ελλάδα επειδή ένα ποσοστό των Ελλήνων εξέλεξε για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν πιστεύει στα θεία; Μας σιχάθηκε και μας καταστρέφει ο Θεός της αγάπης και της συγχώρεσης για τις πολιτικές επιλογές της πλειοψηφίας; Ερώτημα που εύλογα προκύπτει από όσα αναγράφονται δια χειρός Αμβροσίου...

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ