ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Αιγιαλείας διοργανώνει εκδρομή στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου, με επίσκεψη στην έκθεση για τον Ι. Καποδίστρια (με επιμέλεια της Βιβλιοθήκης της Βουλής), καθώς το 2018 έχει ανακηρυχθεί ως «έτος Ι.Καποδίστρια» αλλά και επίσκεψη σε άλλους ιστορικούς χώρους της πόλης.

PrintEmail

Καλούνται οι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, οι οποίοι κατέχουν θέση στάθμευσης, κατόπιν χορηγήσεως από το Δήμο Αιγίου και εν συνεχεία από το Δήμο Αιγιαλείας, τα παρελθόντα έτη έως και 31-12-2016,

PrintEmail

Δεκάδες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων και κατασκευών, σε αιγιαλό και δασικές εκτάσεις, δρομολογεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

PrintEmail

Ο γνωστός παιδίατρος Ανδρέας Μάρκου, έφυγε από τη ζωή πλήρης ηµερών το Σάββατο 15 Σεπτεµβρίου 2018. Ήταν ένας από τους πρώτους παιδιάτρους στο Αίγιο, ο οποίος αφοσιώθηκε µε ευσυνειδησία, υπευθυνότητα και αγάπη στο λειτούργηµά του και πάντα µε στοργή και ενδιαφέρον φρόντιζε τα µικρά παιδιά.

PrintEmail

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της Αιγιαλείας, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3 στον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

PrintEmail

Συνεχίζουν τον αγώνα τους τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Αιγείρας, καθώς μετά από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου με παρούσα τη νομική τους σύμβουλο και τ. πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου όπου προανήγγειλαν μηνυτήριες αναφορές κατά παντός υπευθύνου, πραγματοποιούν ενημερωτική συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα με προσκεκλημένους κατοίκους και φορείς.

PrintEmail

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της Αιγιαλείας, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018,  βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3 στον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

PrintEmail

Mετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς και την εξασφάλιση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος των αναγκαίων πόρων, η ενεργειακή αναβάθμιση των Μονάδων Υγείας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, με την υποβολή προτάσεων για τα Νοσοκομεία του Ρίου, του Πύργου, του Αιγίου και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου, προϋπολογισμού 10.000.000,00 ευρώ.

PrintEmail

Νυκτερινές διακοπές κυκλοφορίας από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας:

PrintEmail

«Η εκτίμησή μας είναι πως θα υπάρχει χώρος για κοινωνικό μέρισμα, πάει καλά η οικονομία» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, αναφέροντας ότι σύμφωνα με τα υφιστάμενα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, υπάρχει ο σχετικός δημοσιονομικός χώρος.

PrintEmail

Δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων του ΟΑΕΔ είναι Έλληνες υπήκοοι και οι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας.

PrintEmail

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. καλεί τους υποψήφιους, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5180/14.6.2018, που εξέδωσε, για το σχολικό έτος 2018-2019 και οι οποίοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να προχωρήσουν στην παρακάτω διαδικασία για την χορήγηση voucher:

PrintEmail

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, λέει μια ξένη παροιμία. Κι αν δεν τη σκότωσε, τουλάχιστον την έβαλε σε μπελάδες. Έτσι "έμπλεξε" και ένα περίεργο γατάκι, το οποίο άγνωστο πώς, βρέθηκε εγκλωβισμένο σε μπαλκόνι β' ορόφου σε κτίριο δίπλα στο Δασαρχείο Αιγίου.

PrintEmail

Ένας κιόλας χρόνος συμπληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες από την εγκατάσταση της πρώτης ομάδας "Δίας" στην Αιγιάλεια, που σημείωσε ομολογουμένως επιτυχημένη παρουσία στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας διάφορα περιστατικά της καθημερινότητας.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ