ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, στο πλαίσιο των δράσεων της Νεότητας και γενικότερα του κοινωνικού της έργου, αναλαμβάνει την λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου που κατοικούν στα όρια της Αιγιάλειας με στόχο την είσοδό τους σε Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι. της πατρίδας μας.

PrintEmail

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε) - Παράρτημα Αιγίου, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά της, με μεγάλη επιτυχία μέσα σε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου στο καφέ- Restaurant Refrain στα Ψηλά Αλώνια.  

PrintEmail

Η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών που είναι προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, να παραστούν στη θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020,στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου στις 9 π.μ.

PrintEmail

Στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» στο Αίγιο φιλοξενήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αιγιαλείας, του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας.

PrintEmail

«Η Δυτική Ελλάδα είναι η πατρίδα… της πατρίδας μας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη σύσταση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τις δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια κατά το έτος 2021, με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

PrintEmail

Με τον επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο συναντήθηκε ο Συνδυασμός της Εμπορικής Ενότητας με επικεφαλής το Λάμπη Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο επαφών με φορείς της περιοχής της Αιγιάλειας.

PrintEmail

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι θεματικές εκδηλώσεις «Ταξίδια Ιστορίας» στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο των διακοσίων ετών από την επανάσταση του 1821, που διοργανώνονται από το Δήμο Αιγιαλείας  και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, την Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Αιγιαλείας (ΙΛΕΑ) και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας.

PrintEmail

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στην νέα Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ.Καλογερόπουλο και τον Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής για τη Διαχείριση των Αδέσποτων κ.Φραγκονικολόπουλο.

PrintEmail

Περισσότερα από 100 άτομα παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπροοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής, για πρώτη φορά στην αίθουσα του παλιού Δημοτικού σχολείου, για την οποία εκκρεμούν ακόμη κάποια πολεοδομικά προβλήματα, όμως μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται για παρεμφερείς εκδηλώσεις.

PrintEmail

Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :

PrintEmail

Ο Δήμος Αιγιαλείας, με μεγάλη χαρά και τιμή, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό της δημόσιας τοπικής εορτής «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας 26-30 Ιαν. 1821», κατά το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου 2020, με δρώμενα και παρελάσεις.

PrintEmail

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ωκεανίδα το πρώτο μυθιστόρημα της Πατρινής δημοσιογράφου  Γιώτας Κοντογεωργοπούλου. «Η μυρωδιά του αχινού» είναι μια οικογενειακή σάγκα 150 χρόνων με επίκεντρο την Πάτρα και φόντο ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της από τα μέσα του 19ου αιώνα έως και το 2015 αλλά και με ίχνη μυστηρίου καθώς έχουμε αλυσιδωτές αποκαλύψεις  σε σχέση με τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πορεία τριών οικογενειών στο βάθος όλων αυτών των χρόνων και καθόρισαν τη ζωή των απογόνων πέντε γενεών.

PrintEmail

More Articles ...

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ