ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, κατά περιόδους αυξημένη και κανονικές θερμοκρασίες,θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με το www.meteoclub.gr Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

PrintEmail

22.00 Τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στα χέρια και στα πόδια φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, ο 49χρονος οδηγός του ΙΧ που λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου διέφυγε της πορείας του στο ύψος του χωριού Τράπεζα, κοντά στην παραλία Πούντας και κατρακύλησε από την Παλαιά Εθνική Οδό από άγνωστο ύψος, καταλήγοντας στις γραμμές του τρένου.

PrintEmail

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, θα έχουμε το Σ/Κ που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα. Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

PrintEmail

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 20 Μαΐου 2019, το 3ο Μαθητικό θεατρικό Φεστιβάλ της Αιγιάλειας στο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς», στο Αίγιο. Για άλλη μια χρονιά, 162 μαθητές και μαθήτριες από 7 σχολεία της Αιγιάλειας παρουσίασαν μια πρωτότυπη για την περιοχή εκδήλωση, διαμορφώνοντας βιωματικά εργαστήρια για συμμαθητές τους από άλλα σχολεία και συνθέτοντας μια διαδραστική παράσταση για αυτά που μας ενώνουν.

PrintEmail

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση χωρίς καταβολή διοδίων των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

PrintEmail

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο κλοπές και μία υφαίρεση, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε περιοχές της Αιγιαλείας.

PrintEmail

Κλειστός παραμένει από τις 20 Απριλίου ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος λόγω κατολισθήσεων, με τον ΟΣΕ να τονίζει πως το γεωλογικό φαινόμενο παρακολουθείται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ η περιοχή βρίσκεται στην αποκλειστική ευθύνη του οικείου Δήμου αλλά και των αστυνομικών αρχών.

PrintEmail

Από το Τμήμα Εκλογών του Δήμου Αιγιαλείας σας γνωστοποιούμε ότι: οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του 3ου Εκλογικού Διαμερίσματος Αιγίου,

PrintEmail

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, κατά περιόδους αυξημένη και ζέστη, με παράλληλη μεταφορά αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα μέχρι την Τρίτη, θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

PrintEmail

Τη Δευτέρα αναμένεται να θέσουν σε λειτουργία το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στη νέα ρύθμιση που προβλέπει την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε έως και 120 δόσεις.

PrintEmail

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας – Τμήμα Αγωγής Υγείας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αιγιάλειας και τη ΔΗΚΕΠΑ Αιγιάλειας, διοργανώνουν Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ-Ημέρα Δράσης τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, ώρα 10.00 π.μ., στο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς», στο Αίγιο.

PrintEmail

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, κατά περιόδους αυξημένη και άνοδο της θερμοκρασίας με παράλληλη μεταφορά αφρικάνικης σκόνης στην ατμόσφαιρα,θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

PrintEmail

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τη δυνατότητα άμεσης προμήθειας μικρών ποσοτήτων μελιού από τον παραγωγό στον τελικό καταναλωτή ή στα τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης που προμηθεύουν άμεσα τον τελικό καταναλωτή.

PrintEmail

Η Λέσχη Ανάγνωσης του 2ου Γυμνασίου Αιγίου έδωσε το «παρών» στην τελική εκδήλωση "Μουσεία κόμβοι πολιτισμού" παρουσίασης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων που συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 στα Τοπικά Θεματικά Δίκτυα: «Οι Επιστήμες μέσα από το Θέατρο» και «Δίνοντας ζωή στο βιβλίο».

PrintEmail

Με ιδιαίτερη συγκίνηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης στην τοπική κοινωνία, η είδηση του θανάτου του δασκάλου και δημοσιογράφου-εκδότη της θρυλικής εφημερίδας "Έρευνα" Ανδρέα Φλογερά, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 88 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

PrintEmail

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις κλοπές που διαπράχθηκαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σε καταστήματα στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος δυο ημεδαπών ατόμων, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ