ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενός κυνηγόσκυλου, που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα βάθους άνω των 30 μέτρων πάνω από το χωριό Δαμακίνι Αιγιαλείας, στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σε ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Παντελής Μαρινόπουλος αναφέρει τα εξής:

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου Αιγίου, συγγενείς και φίλοι του αείμνηστου Νίκου Μουρίκη θα βρίσκονται εκεί για τον αποχαιρετισμό σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας, θα πραγματοποιήσει ψυχαγωγική εκδρομή, στις 31 Οκτωβρίου-1-2 Νοεμβρίου (ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη), στην Κορωνησία-Άρτα-Τζουμέρκα-Πρέβεζα-πεζόδρομο Λευκάδας.

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για προαγωγή της ασφάλειας και της υγείας στο χώρο εργασίας, η Ολυμπία Οδός υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας - Πρόνοιας - Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνουν ομάδα συμβουλευτικής γονέων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών.

Η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα εκδηλώνονται καθημερινά αρκετές δασικές και αγροτοδασικές πυρκαγιές, κυρίως κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. ομάδα 10 καταστηματαρχών της Ανδρέου Λόντου σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών, σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή «Ποδηλατάδα Ζωής».

Οι τελικές πληρωμές του Fuel Pass 2 στους δικαιούχους, οι οποίες αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς τον σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Από το Κ.Υ. Αιγίου ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, το Κέντρο Υγείας προγραμματίζει τα τακτικά ραντεβού του μέσω της εφαρμογής "e-rdv Ηλεκτρονικά Ραντεβού" της ΗΔΙΚΑ.

Στο πλαίσιο των θερινών δράσεών του ο Ν.Α.Ο.Δ. οργάνωσε μετά από πολλά χρόνια προπονήσεις κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας και υδατοσφαίρισης για παιδιά 5 - 13 χρονών. Η συμμετοχή αλλά και η όρεξη των παιδιών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

POS στη λαϊκή, με POS οι υδραυλικοί, με POS οι ηλεκτρολόγοι, με POS τα ιχθυοπωλεία, με POS τα ανθοπωλεία, με POS και τα ιατρεία. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιχειρήσεις που στο εξής θα είναι υποχρεωμένες να έχουν POS προκειμένου οι συναλλαγές να γίνονται και με τραπεζικές κάρτες.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνει ότι, η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας (World Maritime Day), ο εορτασμός της οποίας φέτος προσδιορίστηκε από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) την 29η Σεπτεμβρίου 2022, έχει ως θέμα: «Νέες τεχνολογίες για μια πιο πράσινη ναυτιλία».

Saitis Home Έπιπλα