ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ανοιχτή σύσκεψη των αρδευομένων της Αιγιάλειας, παρουσία της δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, πραγματοποιείται σήμερα στις 7 το απόγευμα στην παραλιακή παραλία της Αιγείρας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σχετικά με τον νέο αρδευτικό κανονισμό της ΔΕΥΑ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιτροπή αγώνα αρδευομένων, που υπογράφει την σχετική πρόσκληση.

PrintEmail

Σε δύο άξονες βασίστηκε η στοχευμένη συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλου με την Πρόεδρο του τμήματος Φυσικοθεραπείας Παραρτήματος Αιγίου  του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ευδοκία Μπίλλη και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Φουσέκη.

PrintEmail

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις για το 2020, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου, με τους εμπόρους να ζητούν να επεκταθεί η διάρκειά τους.

PrintEmail

Μια σειρά από επιδόματα πληρώνονται την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τον ΟΠΕΚΑ. Τα χρήματα ανάλογα με το επίδομα και την τράπεζα του δικαιούχου θα αρχίσουν να φαίνονται από την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

PrintEmail

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, όπως φαίνεται στον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

PrintEmail

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου και Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 σπουδαστές και σπουδάστριες του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου παρουσίασαν με μοναδικό και φαντασμαγορικό τρόπο το μιούζικαλ "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο υπαίθριο θέατρο "Γεώργιος Παππάς" και μέρος των εσόδων του διατέθηκαν στο Ε.ΚΑ.ΜΕ. (500€) ύστερα από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του.

PrintEmail

Στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αιγίου κ. Λουκά Χριστολουκά, της Υπεύθυνης κατάρτισης και εξωστρέφειας κ. Αλεξάνδρας Φωτεινού και του Προέδρου του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Λάμπη Παπαδόπουλου.

PrintEmail

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας Ρομά, που είναι κάτοικοι Λεύκας Πατρών, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας, στον οικισμό Μπαρμπουναίικα στις Καμάρες.

PrintEmail

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Αίγιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

PrintEmail

Δεν υποχρεούνται, πλέον, οι καταναλωτές μέσα σε εμπορικά κέντρα να φορούν μάσκα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).
Η απόφαση για τους: «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.» ισχύει από τις 7 Ιουλίου 2020 έως και τις 12 Ιουλίου 2020.

PrintEmail

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που εμφανιζόταν ως γιατρός χρησιμοποιώντας το όνομα υπαρκτού γιατρού στο Αίγιο και συγκεκριμένα του διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Κανελλόπουλου, ζητώντας μικροποσά δήθεν για εγχείρηση που έπρεπε να κάνει το παιδί του και καταφέρνοντας να κοροϊδέψει τουλάχιστον δύο άτομα.

PrintEmail

Ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της  ιατρού, Ακριβής Διαμαντοπούλου  του Βασιλάκη, η Διοικούσα Επιτροπή του Μουσείου Ιστορίας-Λαογραφίας Λόγγου  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση  την 4η  του μηνός  Ιουνίου 2020 ημέρα Σάββατο   και ώρα 10:00 το πρωί και αφού έλαβε υπόψη της :

PrintEmail

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας Αιγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, κι από τις 9:30 έως τη 13:00 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου.

PrintEmail

Επιτήδειος προσποιείται ότι είναι ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου Δημήτρης Κανελλόπουλος και ζητά χρήματα! Το γεγονός καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Κανελλόπουλος, ο οποίος ήδη έχει ενημερώσει την Αστυνομία τόσο στο Αίγιο όσο και στην Πάτρα.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα