ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία προσλήψεων, με διάρκεια συμβάσεων έως και 18 μήνες, σε Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική ενώ συζητείται και η στελέχωση υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό.

PrintEmailΟ Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης", αναφορικά με τις λοιμώξεις και την ορθολογική χρήση αντιβιοτικών.

PrintEmail

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση και αγορά εργασίας» οργανώνουν την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου και το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι μαθητές πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, το Ευρωπαϊκό πλαίσιο προσόντων, την αξία των ξένων γλωσσών και το εργασιακό περιβάλλον τόσο τοπικά όσο και σε πανελλήνια κλίμακα.

PrintEmail

Η ΔΕΥΑ συνεχίζοντας δυναμικά το αναπτυξιακό και επενδυτικό της πρόγραμμα που αναβαθμίζει την υδροδότηση του Δήμου και προσβλέποντας στο μέλλον σε καλύτερες υπηρεσίες προς τους Δημότες, ενημερώνει τους δημότες για μια σειρά έργων που αποδεικνύουν την μακρόχρονη προετοιμασία και ωρίμανσή τους και τα οποία θα λύσουν οριστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι σήμερα ο Δήμος Αιγιαλείας.

PrintEmail

Με την υπογραφή νέας σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση και καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξασφαλίζεται μέχρι και το 2021 η υλοποίηση του δυναμικού προγράμματος πενταετούς διάρκειας, που ξεκίνησε από το 2017.

PrintEmail

Επιστολή προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποστέλλει ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, ζητώντας να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις συντήρησης και άρσης των προβλημάτων βατότητας στο οδικό δίκτυο, τόσο στην παραλιακή όσο και στην ορεινή ζώνη της περιοχής.

PrintEmail

Την ακύρωση της 24ωρης απεργίας, που είχε προκηρύξει για τις 20 Μαρτίου, ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος), καθώς συμφώνησε με τις τράπεζες για τη νέα κλαδική σύμβαση 2019-2021.

PrintEmail

Στην Κλειτορία συνεχίζεται από σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο δεύτερος κύκλος του Θεματικού Πάρκου «Εθισμός και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο». Στόχος είναι η ενημέρωση των μαθητών δημοτικών σχολείων των όμορων περιοχών σχετικά με τη σωστή χρήση του διαδικτύου και την αποφυγή των ιστοσελίδων που ενέχουν κινδύνους για τη σωματική και ψυχική υγεία των ανηλίκων. Η δράση φιλοξενείται στη Μαθητική Εστία Κλειτορίας.

PrintEmail

Το Αδελφάτο του ΓΑΤΕΙΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ, σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού, καλεί τις ενδιαφερόμενες νεανίδες δημότισσες της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας (πρ. Καποδιστριακού Δήμου Αιγίου), μία από κάθε οικογένεια, που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους, όπως από την 19ην Μαρτίου έως την 12ην Απριλίου 2019, υποβάλλουν αίτηση μετά των απαραίτητων δικαιολογητικών, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα γαμήλια βοηθήματα του 2019.

PrintEmail

Στη σύλληψη ενός 50χρονου φυγόποινου προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Λόγγο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

PrintEmail

Ολοκληρώθηκε το στρώσιμο των σιδηροδρομικών γραμμών στο τμήμα Κιάτο-Αίγιο και σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ πλέον έχει "κουμπώσει" με τις γραμμές που τερματίζουν στην περιοχή του Αιγίου.

PrintEmail

Ο ογκολογικός ασθενής αφού ξεπεράσει την αρχική του νόσο, αντιμετωπίζει δυστυχώς περισσότερα προβλήματα από την παρουσία ενός λεμφοιδήματος παρά από αυτή καθ’ εαυτή  την νόσο ή ενδεχομένως από ένα χειρουργείο στο οποίο έχει υποβληθεί.

PrintEmail

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ