ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με ομάδα της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που περιπολεί καθημερινά και κυρίως νυχτερινές ώρες σε όλη την Αιγιάλεια, έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με πηγές του filodimos.gr

PrintEmail

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της ΑΑΔΕ (Α.1077/2020) για την μεταβολή της διεύθυνσης κατοικίας φυσικών προσώπων με ηλεκτρονικό τρόπο για την χρονική περίοδο ισχύος των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

PrintEmail

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες και επείγουσες ανάγκες των υπηρεσιών των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου COVID-19.

PrintEmail

Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Διοικητής της Αρχής Γιώργος Πιτσιλής.

PrintEmail

Με τη συμμετοχή δεκάδων γιατρών, νοσηλευτών και μελών του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου αλλά και ιδιωτών γιατρών-μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος το πρωί της Τρίτης συμβολική συγκέντρωση, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της ΟΕΝΓΕ και ειδικότερα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου).

PrintEmail

Mε ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας όλων των θρησκειών και δογμάτων για το διάστημα από 12 έως και 20 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα) για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

PrintEmail

Λόγω της πανδημίας και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αλλά και των αυστηρών οδηγιών των αρμόδιων αρχών να μην προσέρχονται πολίτες στα νοσοκομεία έχουν δημιουργηθεί  σοβαρά προβλήματα στην εθελοντική αιμοδοσία.

PrintEmail

Από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιαλείας "Δεσμός" ανακοινώνεται πως την Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 θα γίνει στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΑΤΑΣ από τις 8:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία.

PrintEmail

Κατόπιν ερωτημάτων από δικαιούχους επιχειρήσεις σε προγράμματα ΝΘΕ και ΝΕΕ και των Γραφείων Απασχόλησης των ΚΠΑ2, ο ΟΑΕΔ με έγγραφό του κάνει γνωστά τα ακόλουθα:

PrintEmail

Tο Γάτειο Κληροδότημα κάθε χρόνο την 2η Κυριακή μετά το Πάσχα, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Φανερωμένης, τελεί το Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Μεγάλου Ευεργέτη Ευθυμίου Γάτου και πραγματοποιεί την καθιερωμένη κλήρωση για τα γαμήλια βοηθήματα σε ανύπαντρες κοπέλες της Δ.Ε. Αιγίου.

PrintEmail

Την Τρίτη 7 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα για την υγεία, η Ε.Ι.Ν.Α προχωρά σε συμβολικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση εργαζόμενων στα προαύλια των νοσοκομείων και παραχώρηση συνέντευξης τύπου, στo πλαίσιo της απόφασης της ΟΕΝΓΕ για πανελλαδικές δράσεις, με επίκεντρο το νοσοκομείο στο Ρίο  (ώρα συγκέντρωσης των εργαζόμενων στις 12:30 μ.μ. στην κεντρική πύλη, ώρα παραχώρησης συνέντευξης τύπου στις 13:00).

PrintEmail

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας ανακοινώνει την έναρξη νέων συνεργασιών με ναυτιλιακές εταιρείες/πράκτορες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα ναυτιλιακών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα. Στο πλαίσιο αυτό, φιλοξενείται εδώ και μερικές μέρες στο παλιό λιμάνι Αιγίου και το σκάφος «Breydel», τύπου βυθοκόρος που φέρει βελγική σημαία.

PrintEmail

Σε συνεχή επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων η Σχολική Επιτροπή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταγράφει όλα τα προβλήματα και τις αδυναμίες που προκύπτουν, ώστε να συμβάλει σε όλους τους τομείς, με άμεσες παρεμβάσεις και ενέργειες.

PrintEmail

Από το Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 6 Απριλίου, ο Παιδίατρος του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ. Αιγίου θα μετακινηθεί προσωρινά στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ Αιγίου στην οδό Κλεισούρας 1, για την πραγματοποίηση μόνο εμβολιασμών.

PrintEmail

More Articles ...

\

 

Saitis Home Έπιπλα