ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο, το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο, που διοργάνωσε το Συντονιστικό των φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας για το μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή μας, τα απορρίμματα.

PrintEmail

Το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων έκλεισε οριστικά και θετικά για τον Δήμο Αιγιαλείας στην προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού κ. Θεόδωρου Λιβανίου, του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Γενικού Γραμματέα Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκου, των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Περιφερειών Πελοποννήσου και Ηπείρου, του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου και του Αντιδημάρχου Ανατολικής Αιγιαλείας Γιώργου Γιοβά.

PrintEmail

Με σχετικά μικρή και "χλιαρή" συμμετοχή, αναφορικά με τη σοβαρότητα του θέματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Αγίας Λαύρας το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν πάνω από 10 φορείς και σύλλογοι από την Αιγιάλεια, αντιδρώντας στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει για μια φορά ακόμα ο Δήμος με τα βουνά από σκουπίδια που βρίσκονται, σε κάποιες περιπτώσεις, εδώ και δύο μήνες σε δρόμους και πεζοδρόμια.

PrintEmail

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Τετάρτη 17/7 και την Πέμπτη 18/7 από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 08:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στην περιοχή σηράγγων Παναγοπούλας του τμήματος Κορίνθου-Πατρών (μεταξύ των Χ.Θ. 184,650 και 194,000),

PrintEmail

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός  Σύλλογος  Αιγιαλείας,  μπροστά στην απελπιστικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρη η Αιγιάλεια, λόγω των σκουπιδιών, προτρέπει  τον εμπορικό κόσμο να ανακυκλώνει τα αποσυσκευασμένα χαρτοκιβώτια των επιχειρήσεων του, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του Δήμου, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εφαρμόζονται τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον αυτόν.

PrintEmail

Η ΕΛΜΕ Β’ Αχαΐας καλεί τα μέλη της σε πάνδημη συμμετοχή στο παναιγιάλειο συλλαλητήριο που προκήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων της Αιγιάλειας την Τετάρτη, 17-07-2019 και ώρα 11.00 πμ στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

PrintEmail

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετέχει στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, απαιτώντας την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών και την προώθηση οριστικής και βιώσιμης λύσης.

PrintEmail

Η Τοπική Κοινότητα και ο Εξωραϊστικός και Ναυτικός Όμιλος Ελαιώνα εκφράζουν την απογοήτευση και την αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση της διήμερης Γιορτής Πολιτισμού Ελιάς & Λαδιού που πραγματοποιείται στην τοπική κοινότητα για έντεκα συναπτά έτη.

PrintEmail

 

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών συστημάτων διοδίων της Γέφυρας και η ταυτόχρονη προσαρμογή τους στη διαδικτυακή εξυπηρέτηση των χρηστών που επιλέγουν τα οφέλη της ηλεκτρονικής συνδρομής.

PrintEmail

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός και οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές και από την εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ