ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στην...αντεπίθεση περνά ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Κώστας Μπρούμας, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην προέδρου κ. Λάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει στραφεί δικαστικά εναντίον μελών του Δ.Σ. και πρώην συνεργατών του, τόσο γιατί έγινε η αντικατάστασή του με αναδιάρθρωση του Δ.Σ. όσο και γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, κατασυκοφαντείται συστηματικά και θέλει να προστατέψει την υπόληψή του. Ο κ. Μπρούμας, σε δήλωσή του προς το filodimos.gr την οποία έχει αναρτήσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απευθύνει συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Παπαδόπουλο, μετά και την ολοκλήρωση του πορίσματος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου το οποίο, όπως λέει ο αντιπρόεδρος, σύντομα θα αποσταλεί και στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PrintEmail

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η Κοινή Υπουργική Απόφαση των αν. υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, Θεανούς Φωτίου και Γιώργου Χουλιαράκη αντίστοιχα, για τον καθορισμό της διαδικασίας χορήγησης επιδόματος παιδιού.

PrintEmail

Μπροστά στη νέα πραγματικότητα του Κολυμβητηρίου Αιγίου, συστήθηκε και συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, ο πρώτος Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας με την εξής σύνθεση:

PrintEmail

Αυξάνονται τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εβδομαδιαία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία έχουν καταγραφεί 1.185 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα.

PrintEmail

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από Προέδρους των Επιμελητηρίων της γεωγραφικής εμβέλειας της Διαχειριστικής, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων Επιμελητηριακών εκλογών. Το νέο Προεδρείο του Δ.Σ., το οποίο εξελέγη ομόφωνα, διαμορφώθηκε ως εξής:

PrintEmail

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

PrintEmail

Ανάληψη προστατευτικής πρωτοβουλίας για τους οφειλέτες του δημοσίου και των τραπεζών μέσω του Επιμελητηρίου, ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης.

PrintEmail

Μετά από πολύμηνη μάχη με τη μηνιγγίτιδα Β και τον ακρωτηριασμό του ποδιού της από το γόνατο και κάτω, το κοριτσάκι από το Καματερό παραδίδει μαθήματα θάρρους και μαχητικότητας σε όλους μας.

PrintEmail

Η εναρκτήρια συνάντηση του Erasmus+ προγράμματος PROBOT (learning PROgramming using roBOTs) πραγματοποιήθηκε στις 11-12 Ιανουαρίου 2018 στο Κατοβίτσε (Πολωνία). Εκεί, 2 εκπρόσωποι από κάθε οργανισμό-εταίρο συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν λεπτομερώς τις μελλοντικές δράσεις του έργου. Το πρόγραμμα PROBOT θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο του 2017 έως και τον Αύγουστο του 2020. Η παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος στο 1ο ΓΕΛ Αιγίου αποτελείται από τον Δ/ντή του σχολείου κ. Ανδρέου Ηλ., τους καθηγητές Πληροφορικής κ. Διαμαντόπουλο Ν. και κ. Σπανό Ηλ., τον Μαθηματικό κ. Ποταμίτη Σπ. και την καθηγήτρια Αγγλικών κα. Μπράμη Αν.

PrintEmail

16.820 κιλά πλαστικά καπάκια συγκέντρωσαν μετά από οργανωμένη στόχευση και μαζική προσπάθεια 19.778 μαθητές/τριες, από 198 σχολεία της Αχαΐας (55 Νηπιαγωγεία, 3 Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί, 82 Δημοτικά, 33 Γυμνάσια, 17 Γενικά Λύκεια, 4 ΕΠΑΛ, το ΕΕΕΕΚ Αχαΐας, το ΕΕΓ&Λ και το 2ο ΣΔΕ Αχαΐας).

PrintEmail

Στη λογική τού «αχρείαστο να ’ναι» τοποθέτησαν τα τερματικά αποδοχής καρτών βασικές επαγγελματικές κατηγορίες, όπως δικηγόροι, λογιστές, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, γιατροί, αλλά και οι αυτοκινητιστές ταξί. Έτσι, αν και συμμορφώθηκαν με την υποχρέωση για τοποθέτηση POS και προμηθεύτηκαν το αναγκαίο τερματικό, στη συνέχεια αγνόησαν τη χρησιμότητά του και η χρήση τους ήταν λιγοστή έως ανύπαρκτη.

PrintEmail

Επαγγελματική και μελετημένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τη μαφιόζικη εκτέλεση του 57χρονου Βασίλη Στεφανάκου, χτες το απόγευμα, μέσα στο αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο του, στη λεωφόρο Αθηνών 302 στο Χαϊδάρι.

PrintEmail

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 11Κ/2017 (ΦΕΚ 26/4-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριών (3) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος.

PrintEmail

Εκδόθηκαν τα  τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2017 (ΦΕΚ 23/3-7-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ)  για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

PrintEmail

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Βεάκη του Δήμου Αθηναίων, στο νομό Αττικής, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 04:14 π.μ. σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.

PrintEmail

Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 76χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

PrintEmail

More Articles ...

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ