ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Mεταβολή του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1200 μ. και πάνω, θα έχουμε το τριήμερο που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

PrintEmail

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας Αιγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου διοργανώνει την 15η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  18 Νοεμβρίου 2017 και από ώρα 10.00 - 13.00 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου (Δαφνών 2-Κουλούρα).

PrintEmail

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει προκηρυχθεί για αύριο 14 Νοεμβρίου. Σε αυτή συμμετέχουν γιατροί, νοσοκομειακοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί και ευρύτερα εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα.

PrintEmail

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, με θέμα την επικείμενη συρρίκνωση των υπηρεσιών της στο διοικητικό και στο τεχνικό κομμάτι και τον υποβιβασμό της από Περιοχή σε Πρακτορείο.

PrintEmail

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου με την υπ’ αρ. πρωτ. 234321/7.11.18 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

PrintEmail

Τα δημοτικά σχολεία της Ακράτας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 1200 μ. με χορηγό την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ την Κυριακή 11 Νοέμβρη. Μια δράση που υλοποιήσαμε την περσινή χρονιά με επιτυχία και φέτος τη συνεχίσαμε με τον ίδιο ενθουσιασμό.

PrintEmail

Λύση για το αναδρομικό κούρεμα παλαιών χρεών, που μπορεί να φτάνει ακόμη και στο 50%, με επανυπολογισμό των οφειλών ελεύθερων επαγγελματιών, ανεξάρτητα απασχολουμένων και αγροτών επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας.

PrintEmail

Από την Κάρπαθο και την Κάλυμνο ξεκινάει στις 19 Νοεμβρίου η κτηματογράφηση του υπολοίπου της χώρας. Θα ακολουθήσει μέσα στον μήνα η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας σε Αιτωλοακαρνανία, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές, μεταξύ αυτών και του πρώην Δήμου Αιγίου. Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, εκτός από τα κτηματολογικά γραφεία που θα ιδρυθούν στις πρωτεύουσες νομών, θα λειτουργήσουν και δύο μεγάλα γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη που θα εξυπηρετήσουν περιοχές της νότιας και βόρειας Ελλάδας αντιστοίχως.

PrintEmail

Το ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του στη χώρα μας αλλά και την ανανέωσή του και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο: Μετά από απόφαση της διεθνούς διοίκησής της η οποία έκανε δεκτή την πρόταση του ελληνικού τμήματος, το ετήσιο διεθνές συνέδριο και η Γενική Συνέλευση θα διοργανωθούν στην Ελλάδα. Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, το Δημοσιογραφικό Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο και η Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι.

PrintEmail

Το Ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας πραγματοποίησε τις πρώτες του εκλογές και το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη αποτελείται από νέους, άξιους και πολλά υποσχόμενους δημοσιογράφους.

PrintEmail

Η έγκριση της αγοράς οικοπέδου για ανέγερση νέου 2ου Γενικού Λυκείου στο Αίγιο, είναι το σημαντικότερο από τα θέματα τα οποία θα συζητήσει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στη 1.30 το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Μαρινόπουλου.

PrintEmail

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο Έλληνες ηλικίας 66 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς.

PrintEmail

Στο πλαίσιο του προγράμματος εργασιών αναβάθμισης των σηράγγων της Περιμετρικής Πατρών με εγκατάσταση φωτισμού LED, θα εφαρμοστούν ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

PrintEmail

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή και κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε, θα έχουμε το Σ/Κ που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

PrintEmail

Λόγω του συνωστισμού που συνεχίζεται να παρατηρείται στα ταμεία , η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και εφεξής θα γίνονται αποδεκτές μόνο ηλεκτρονικά, οι αιτήσεις για τις μειώσεις οι οποίες έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 4051/2012 και 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη. 

PrintEmail

Πιστοί στο ραντεβού μας για μια ακόμη χρονιά οι Πρόσκοποι προσφέρουμε αίμα και χαρίζουμε ζωή το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου 2018, από τις 09:30 π.μ. μέχρι τη 1:30 μ.μ., στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

PrintEmail

Μια σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε η Ολυμπία οδός, η οποία προκρίθηκε στους πέντε φιναλίστ για το Μέγα Βραβείο «εξεχόντων επιτευγμάτων έργων Πολιτικού Μηχανικού» (Outstanding Civil Engineering Achievement –OCEA), που θέσπισε το 1960 και απονέμει κάθε χρόνο η Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών (American Society of Civil Engineers -ASCE).

PrintEmail

More Articles ...

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ