ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Επικίνδυνη σκάλα πρόσβασης στην παραλία Σελιανιτίκων - Διαμαρτύρονται οι λουόμενοι

Τον τουρισμό όλοι τον θέλουμε γιατί, κακά τα ψέματα, αποτελεί μια μικρή, έστω, "ένεση" στην πολύπαθη τοπική οικονομία. Για να κρατάμε όμως τον τουρισμό και να τον οδηγούμε σε ανάπτυξη, πρέπει να φροντίζουμε τις υποδομές μας, ξεκινώντας από τα πιο απλά και μικρά καθημερινά πράγματα.

Κι αυτό γιατί ο τουρίστας, είτε είναι ξένος είτε Έλληνας, έχει αρκετές επιλογές και πλέον το παραμικρό λάθος μπορεί να αναδειχθεί μέσω των social media και να αποτελέσει δυσφήμιση για την περιοχή, με τις ανάλογες συνέπειες. Ένα παράδειγμα είναι το ζήτημα της σκουριασμένης και σπασμένης, όσο και χορταριασμένης, σκάλας πρόσβασης σε σημείο της παραλίας Σελιανιτίκων, το οποίο αναδεικνύει ο δημοσιογράφος του STAR Βασίλης Ρόζος μιας και παραθερίζει στην περιοχή με την οικογένειά του (κατάγεται εξάλλου από το χωριό). Διαβάστε τι γράφει στην ανάρτησή του στο facebook αλλά και τι καταγγέλλει πως του απάντησαν όταν ζήτησε την αντικατάστασή της.

******

"Σκάλα "πρόσβασης" στην παραλία Σελιανιτίκων.Όλο το καλοκαίρι είναι έτσι.Από τύχη δεν έχουμε μέχρι σήμερα κάποιον σοβαρό τραυματισμό.Μόλις τέθηκε το θέμα στον κοινοτάρχη,μας απάντησε "δεν έχω λεφτά".Όταν του είπαμε πως μπορεί να "τραυματιστεί κάποιος" μας απάντησε "ξηλώστε την"!!!!!!!!"Μα αν την ξηλώσουμε πως θα κατεβαίνουμε στην παραλια;" ξαναρωτήσαμε."Δεν ξέρω,εγώ δεν έχω λεφτά" η απάντηση.Αυτή είναι σοβαρή αντιμετώπιση τώρα;Ο κοινοτάρχης να λέει "ξηλώστε την";Κατ'αρχή δεν είναι δουλειά μου να την ξηλώσω.Και στην τελική πόσο κάνει μια σκάλα γ@μώ το κέρατό μου; 100-200 ευρώ;Και δεν έχει η κοινότητα Σελιανιτίκων 200 ευρώ στο ταμείο της;Απλά να θυμήσω το περυσινό περιστατικό στον Ελαιώνα,που φώναζαν οι άνθρωποι για τα παλιοσίδερα στη θάλασσα και δεν τα έβγαζε κανείς,μέχρι που καρφώθηκε ένα παιδάκι και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του.Μόνο τότε κινητοποιήθηκε ο δήμος.

Δεν είναι τόσο τα 200 ευρώ,αλλά η κοροϊδία και η ανικανότητα.Και την συγκεκριμένη σκάλα πάλι εμείς την είχαμε πληρώσει από την τσέπη μας προκειμένου να αντικαταστήσουμε την προηγούμενη που είχε και αυτή καταστραφεί.Και τις καμμένες λάμπες μόνοι μας τις αλλάξαμε μια φορά και τις λακούβες στο δρόμο μόνοι μας τις κλείσαμε .Ε!!!!άντε και .....Εαν είναι να πληρώνουμε από την τσέπη μας και να μας κοροϊδεύετε κιόλας ,να σταματήσουμε να πληρώνουμε τέλη.

Εκεί στο δήμο Αιγιαλειας,παρακαλάτε να μην τραυματιστεί κανένας γιατί θα σας κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν πάει."

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ