ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Το… Deal ζωής του Αιγιώτη επιχειρηματία Γιώργου Φραγκονικολόπουλου!

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Deal πήρε μέρος τις προάλλες ο Αιγιώτης επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του Αιγίου και όχι μόνο, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar Loca στην παραλία του Διακοπτού πήρε μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, όμως αυτό που έγινε viral στα social media είναι το post που έγραψε στην σελίδα του στο facebook με αφορμή την συμμετοχή του στο Deal.

Έγραψε συγκεκριμένα, περνώντας σημαντικά μηνύματα στους διαδικτυακούς του φίλους: «Deal δεν είναι να έχει το κουτί σου τα 60000...Deal ζωής έκανα με τον Θεό όταν δεν πήγε ο φύλακας στο μαγαζί μου και έτσι πήγα εγώ και μου χάρισε την ζωή. Μετά από λίγο κατάρρευσε η πολυκατοικία που έμενα με 30 νεκρούς...Φιλιά σε όλους εσάς που γνώρισα στο υπέροχο αυτό παιχνίδι….».

Από κάτω από το post έγινε χαμός από τα σχόλια, με δεκάδες φίλους του να τον αποθεώνουν και να τον εγκωμιάζουν γράφοντας του για το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι. Και πράγματι για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος, ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ