ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Πέρασαν από Αίγιο 50 μοτοσυκλετιστές από το "GS Moto Club" - Εντυπωσιακή εικόνα την Πρωτομαγιά στα Ψηλαλώνια

Στάση στο Αίγιο πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας μοτοσυκλετιστών “GS Moto Club” που έχουν μέλη σε όλη τη χώρα και στην πόλη μας, τους «Moto Adventurers Aigio».

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η ομάδα 40 περίπου μοτοσυκλετιστών και συνοδών προτίμησε για εκδρομή την Αχαΐα, κάνοντας υπέροχες διαδρομές απολαμβάνοντας παραλιακά αλλά και ορεινά τοπία, ενώ την Πρωτομαγιά το πρωί βρέθηκαν στο Αίγιο και ειδικότερα στα Ψηλαλώνια, για να πιουν τον καφέ τους, να ξεκουραστούν και να συνεχίσουν για Πλατανιώτισσα και Καλάβρυτα.

Η πρωτοβουλία για την οργάνωση της επίσκεψης στο Αίγιο των μοτοσυκλετιστών ανήκει στο μέλος των “GS Moto Club” Δημήτρη Μπομποτσιάρη, ο οποίος μιλώντας στο filodimos.gr τόνισε πως σκοπός ήταν η διαφήμιση του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτός επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο, μιας και οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τη φιλοξενία όσο και από την ομορφιά των τοπίων.

Οι μοτοσυκλετιστές φιλοξενήθηκαν στο «Refrain» και ο Στράτος Βαρδάκης, με την ιδιότητά του ως Επιμελητηριακός Σύμβουλος αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Αιγιαλείας, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη, έδωσαν δώρα στους επισκέπτες μαύρη κορινθιακή σταφίδα από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, ούζο και νερό «Κρίνος» και νοστιμιές από την αρτοποιία «Μπομποτσιάρη».

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Πιπέρη για τις φωτογραφίες.

 

     

Saitis Home Έπιπλα