ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Δώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου

Στην είσοδο του Παναγιωτοπουλέικου σήμερα το μεσημέρι, μια μικρή κεφάτη παρέα περίμενε με υπομονή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για να του παραδώσει δύο δώρα.

Πρόκειται για αντιπροσωπεία της ομάδας "Πράσινοι Φίλοι" του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, που μαζί με τον καθηγητή τους Παναγιώτη Βάγια επέδωσαν στον Πρόεδρο ένα αντίγραφο του λευκώματος με την ιστορία του σχολείου που εκδόθηκε πέρσι αλλά και ένα dvd με την ταινία "Παναγία Τρυπητή: Η κυρά του Αιγίου" που αποτελεί εξ ολοκλήρου πόνημα της μαθητικής ομάδας και μάλιστα θα προβληθεί την Κυριακή το πρωί στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλωνα" με ελεύθερη είσοδο.

Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε τα παιδιά για τα δώρα τους, ζητώντας από τον Δήμαρχο που ήταν δίπλα του να του πει πότε ιδρύθηκε το σχολείο (στο οποίο εξάλλου φοίτησε και ο κ. Παναγόπουλος). Μαθαίνοντας πως ξεκίνησε να λειτουργεί το 1933, τόνισε στα παιδιά πως είναι πράγματι πολύ σημαντικό που φοίτησαν σε ένα σχολείο με τέτοια ιστορία και αποκάλυψε πως και ο ίδιος όταν επισκέπτεται τη γενέτειρά του την Καλαμάτα, περνάει πάντα από το Γυμνάσιο στο οποίο φοίτησε.

Saitis Home Έπιπλα