ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Ένας αιγιώτης ανάμεσα στους γυμνούς έλληνες "θεούς" του ημερολογίου "Greeks come true"!

Ένα σέξι ημερολόγιο γεμάτο καλογυμνασμένα ημίγυμνα αγόρια, που προκαλεί ...εγκεφαλικά επεισόδια και ονομάζεται "Greeks come true", κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο με απρόσμενη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα project στα πρότυπα ανάλογων ημερολογίων που κυκλοφορούν με επιτυχία στο εξωτερικό και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, μιας και -κακά τα ψέματα- στον έρωτα οι Έλληνες παίρνουν 10 με τόνο! Ανάμεσα στους 20 σέξι άνδρες που έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους στον αθλητισμό, βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Λαλαής, ποδοσφαιριστής και μοντέλο, που αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Αιγίου πριν λίγα χρόνια και μάλιστα έχει αγωνιστεί ως μέσος και στον Παναιγιάλειο.

Περισσότερα για το ημερολόγιο, μπορείτε να βρείτε στο blog του αιγιώτη ηθοποιού και blogger Χρήστου Βασιλακόπουλου, που έδωσε και πρώτος την είδηση. Μπείτε, δείτε φωτογραφίες και βίντεο αλλά φροντίστε να έχετε κοντά σας και...υπογλώσσια!

 

Η άμεση ανταπόκριση τους ήταν για εμάς, πραγματικά, από τις πιο ωραίες εκπλήξεις. Η φιλοξενία του ημερολογίου μας σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά & sites, όπως το Attitude, το Advocate, το Fashionably Male και σε πολλά ακόμη, μας ενθουσίασε! Γνωρίζαμε ότι στο εξωτερικό θα κινούσε το ενδιαφέρον ένα ημερολόγιο με Έλληνες άνδρες, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα κυκλοφορήσει η είδηση τόσο γρήγορα. Σίγουρα αυτό μάς ικανοποιεί, αλλά, ακόμα περισσότερο, μας αρέσουν τα όμορφα μηνύματα και σχόλια που δεχόμαστε για το project. Μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα, ότι ο τουρισμός το '17 στην Ελλάδα θα αυξηθεί σημαντικά! Πηγή: www.lifo.gr

Saitis Home Έπιπλα