ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

"Old is the new": Πρωτότυπο σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων στην Πάτρα - Δηλώστε συμμετοχή

To Old is The New έρχεται στην Πάτρα να σας αλλάξει τα… έπιπλα!

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, καθώς και την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.00-21.00 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Tag Café (Αγίου Ανδρέου 127, Πάτρα) ένα μοναδικό σεμινάριο Aναπαλαίωσης!

Στη διάρκεια ενός μόνο ΤΡΙΩΡΟΥ σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico Paint, ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

To σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

• Βασικούς κανόνες βαφής με τα χρώματα Autentico Paint
• Τεχνικές στρωματοποίησης με διάφορα μοτίβα χρωμάτων (ακουστό ως τεχνική παλαίωσης-πατίνα, με υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε ανάγλυφα σημεία και σκαλίσματα)
• Πώς να στεγανοποιείτε, και να προστατεύετε το αποτέλεσμα με τη χρήση καθαρού(διάφανου) κεριού, ώστε να καθαρίζεται άφοβα μετά
• Τη δημιουργία ειδικών εφέ παλαίωσης καθώς και τη χρήση εναλλακτικών χρωμάτων κεριού (furniture waxes and chalk waxes)
• Την τεχνική του wash brush καθώς και του dry brush
• Τη δημιουργία ανάγλυφων ή επίπεδων σχεδίων (με stencils) πάνω σε επιφάνειες επίπλων ή τοίχων.


Τα χρώματα της σειράς Autentico Chalk Paints είναι, βάση της αυστηρής Ευρωπαϊκής και Αμερικάνικης νομοθεσίας, απολύτως οικολογικά και ασφαλή ακόμα και για παιδικά δωμάτια, έπιπλα και παιχνίδια. Διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές Vintage- Velvet- Outdoor ούσες αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!

Περιέχουν 35% κιμωλία (περισσότερο από κάθε άλλο brand) κι έχουν τη μοναδική ιδιότητα να βάφουν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ) χωρίς τρίψιμο, αστάρωμα ή άλλη χρoνοβόρα και δυσπρόσιτη προετοιμασία. Είναι πανεύκολα στη χρήση και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας μας μετατρέποντας, τα παλιά του έπιπλα ή μικροαντικείμενα, σε μοναδικά εκμοντερνισμένα- retro - vintage - shabby chic - roustik κομμάτια, αναλόγως της αισθητικής μας ματιάς!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Καλοχριστιανάκη Ειρήνη
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Παναγοπούλου Λεωνή
ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 40€ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κτλ)

Για δήλωση συμμετοχής/κράτηση θέσης και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλ. 6978214057.

Στις γκρίζες κι απάνθρωπες ημέρες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ας αντισταθούμε έχοντας ως πρόταγμα πως: «Ο άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια είναι εργάτης, με τα χέρια και το μυαλό, τεχνίτης, με τα χέρια, το μυαλό και την καρδιά, καλλιτέχνης.» François Mauriac, 1885-1970, Γάλλος συγγραφέας (Νόμπελ 1952)

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ