ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ...ΜΥΡΙΖΩ

Ο Χρύσανθος Πολιτόπουλος μας μυεί στον μαγικό κόσμο των καταδύσεων - Μαθήματα στο Κολυμβητήριο και τη θάλασσα

«Η κατάδυση είναι ένα από τα ασφαλέστερα σπορ στον κόσμο!!! γι`αυτο λοιπόν… σηκωθείτε από ντιβάνια, κρεβάτια, καναπέδες... και δηλώστε συμμετοχή!» μας λέει ο Χρύσανθος Πολιτόπουλος που αναλαμβάνει να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο της κατάδυσης.

Γνωστός άλλωστε για την δράση του, ο Αιγιαλέας δύτης και ιδρυτής μιας εκ των παλαιοτέρων καταδυτικών σχολών της χώρας που επανενεργοποιείται προσφέροντας πτυχίο διεθνούς αναγνώρισης με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων.

Ήδη ελήφθη και η σχετική άδεια προκειμένου να γίνονται μαθήματα και στο Κολυμβητήριο του Αιγίου και πιο συγκεκριμένα ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στην πισίνα και σε ανοικτή θάλασσα.

Με μόλις 350€ συνολικό κόστος (παρέχεται ο εξοπλισμός και η διδακτέα ύλη) καθένας μπορεί να διδαχθεί τις τεχνικές της κατάδυσης και να είναι έτοιμος για μαγικές εξερευνήσεις με ασφάλεια!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, αφού δικαίωμα στην περιπέτεια (όταν υπάρχει και η ανάλογη γνώση ώστε να γίνεται με ασφάλεια) έχουν όλοι! Παιδιά από 12 μέχρι… 112 ετών μπορούν να διδαχθούν τον ασφαλή τρόπο καταδύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6936023000 (στο τέλος της εκπαίδευσης η σχολή χορηγεί πτυχίο με το οποίο μπορείτε να καταδύεστε στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!!!!)

Saitis Home Έπιπλα