ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο το πρωί στο προαύλιο της Φανερωμένης

Το ερχόμενο Σάββατο 3-12-2016 και  ώρα 10 π.μ. – 1 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, θα πραγματοποιηθεί η ανά εξάμηνο εθελοντική αιμοδοσία δια την τράπεζα αίματος της ενορίας μας.

Σκοπός της αυτής ενέργειας είναι να βοηθήσουμε του αδελφούς μας ενορίτες και μη, μιμούμενοι τον πρώτο αιμοδότη τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, οι οποίοι έχουν την ανάγκη για λίγο αίμα. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους νέους μας οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ενορίας αλλά και τοπικής μας  εκκλησίας, καθώς και τους μεγαλύτερους σε ηλικία που πάντοτε στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι όσοι ζητούν αίμα από την τράπεζά μας πάντοτε το λαμβάνουν, με την προϋπόθεση πώς κάποια στιγμή θα το επιστρέψουν, εξού και το όνομα τράπεζα, δανείζομαι και κάποτε το επιστρέφω, σας παρακαλώ αυτό μην το ξεχνάμε, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσει η προσπάθεια αυτή να ευοδωθεί. Ευχαριστούντες εκ των προτέρων ευχόμεθα όπως ο Αιμοδότης Ιησούς Χριστός Σας χαρίζει υγεία, χαρά, ευλογία και κάθε καλό στα σπίτια σας.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την χαρά, και συγκεκριμένα ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στο κέντρο της πόλης, να λάβει κάποιες δωρεές από ευλογημένους  συμπολίτες μας. Με πρωτοβουλία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μαμάση Σωτηρίου συγκεντρώθηκαν χρήματα από μέλη του συλλόγου -και μη- και έγινε με πολύ ωραία χαλιά το ήμισυ στρώσιμο του Ναού μας, όπου μέχρι το Πάσχα θα ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο μέρος. Επίσης η πρώην πρόεδρος του Εμπορικού κα Μάρθα Σκούντζου-Μινασιάν προσέφερε μία ηλεκτρική σκούπα καθώς και ο κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος έναν ηλεκτρικό βραστήρα για τις ανάγκες του Ναού. Εκ μέρους  του εκκλησιαστικού Συμβουλίου θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και να ευχηθώ η Αγία Τριάς να διαφυλάττει πάντας Υμάς και χαρίζει υγεία και κάθε καλό σε όλους σας.Πρωτοπρεσβύτερος
π. Αθανάσιος Λιακόπουλος

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ