ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Έναρξη Κυριακάτικων Εσπερινών Ομιλιών

Στις πνευματικές δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως εντάσσονται και οι εσπερινές ομιλίες που παρέχουν πνευματική τροφοδοσία στο ευσεβές πλήρωμα. Οι ομιλίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κάθε Κυριακή εσπέρας και το βήμα διακονούν διακεκριμένοι ομιλητές προσκαλούμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.

Tην Κυριακή εσπέρας 6 η Νοεμβρίου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, ξεκίνησε και φέτος ο κύκλος των εσπερινών ομιλιών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ακολούθησε εισήγηση από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σχετικά με την αγάπη για το Θεό και για τον Άνθρωπο. Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος αναφέρθηκε σε επίκαιρα εκκλησιαστικά και εθνικά θέματα.

Την ερχομένη Κυριακή 13 η Νοεμβρίου 2016 θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου, με θέμα: «Οι πνευματικοί ληστές».

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ