ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Συλλυπητήριες ευχές Μητροπολίτη Ιερωνύμου για τον θάνατο του υπαλλήλου του Βρεφονηπιακού σταθμού "Αγγελουδάκια" Αθ.Ευθυμίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού  Της Ιεράς Μητροπόλεως «Τα Αγγελουδάκια», καθώς επίσης όλα τα Μέλη του Δ. Σ. και οι εργαζόμενοι εκφράζουν την βαθυτάτη οδύνη τους για τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο του προσφιλούς υπαλλήλου του Σταθμού Αθανασίου Ευθυμίου και διερμηνεύουν τα ειλικρινή και  θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του νεότατου υπαλλήλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την ιερατική οικογένεια του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου  π. Χρήστου Τσάκαλου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αλλά και όλη την Ιερά Μητρόπολη και την τοπική κοινωνία.

Το Δ. Σ του Βρεφονηπιακού Σταθμού δια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας εύχεται  ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του,  να χαρίζει την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του και να τους δώσει δύναμη, υπομονή και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης δοκιμασίας!

Saitis Home Έπιπλα