ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Γιορτάζει η Παναγία Φανερωμένη - Το πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, εορτή της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, εορτάζει και πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου µετά πάσης εκκλησιαστικής λαµπρότητος την ετησία αυτού εορτή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Τρίτη Εσπέρας 13 Αυγούστου 2019

ΩΡΑ 6.45: Προέρτιος Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις, Έξοδος Επιταφίου και τοποθέτησις εις το Κέντρον του Ιερού Ναού & τα Εγκώµια της Θεοτόκου.

Τετάρτη Εσπέρας 14 Αυγούστου 2019

ΩΡΑ 7.30΄: Μέγας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ Εσπερινός µετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγµατος εις τον οποίον θα προστή και θα οµιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιµανδρίτης, π. ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Εν συνεχεία και περί ώραν 9.15 θα ακολουθήσει η ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ της Ιεράς Εικόνος διά των οδών Μελετοπούλων, Βασ. Κων/νου, Παναγιωτοπούλων & Μητροπόλεως µε τη συµµετοχήν της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ.

Πέµπτη πρωί 15 Αυγούστου 2019

ΩΡΑ 7.00: ΟΡΘΡΟΣ και εν συνεχεία ΠΟΛΥΪΕΡΑΤΙΚΗ Πανηγυρική Θεία Λειτουργία µετά Θείου Κηρύγµατος, εις την οποίαν θα προστή και θα οµιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιµανδρίτης π. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Καθηγούµενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αιγιαλείας.
Τους χορούς των ιεροψαλτών θα διευθύνουν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού µας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΣ και ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σαουθάµπτον κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΑΚΗΣ.

Παρακαλείται ο κ. ∆ήµαρχος, το ∆. Συµβούλιον, όλες οι Αρχές της πόλεώς µας και το Φιλέορτο Κοινό, όπως παραστούν και τιµήσουν την εορτή.
Την Εσπέραν της Εορτής και ώρα 7.30 θα ψαλή Μέγας Εσπερινός και ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ εις την Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ Υγείας των κατοίκων της πόλεώς µας και περιχώρων.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα