ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

Παρουσίαση βιβλίου για την ιστορία της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Αιγίου

Από την ενορία Αγίου Αθανασίου Αιγίου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 7μ.μ., στον νέο Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιασθεί το βιβλίο που συνέγραψε ο εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος και έχει τίτλο «Η διαδρομή της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στην ιστορία και τον χρόνο».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η φιλόλογος – ιστορικός κ. Βάνα Μπεντεβή και ο κ. Παναγιώτης Σπηλιόπουλος (προβολή φωτογραφικού υλικού).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος.

Tην εκδήλωση, την οποία θα κλείσει ο συγγραφεύς τού βιβλίου π. Χρήστος Τσάκαλος, συντονίζει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ