ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σε σημαντική επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι η ΠΕΣ - Επάξια αντιπροσώπευση της Αιγιάλειας

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για το επιχειρείν και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο, συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών. Ειδικότερα, η ΠΕΣ επελέγη και προσκλήθηκε από τον εθνικό φορέα Enterprise Greece να συμμετάσχει για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια σε αποστολή στο Βελιγράδι, με σκοπό την προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της Αιγιάλειας.

Ο οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί μετεξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece)  - στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (ΟΠΕ Α.Ε.) - σε έναν νέο και καινοτόμο φορέα εξωστρέφειας. O Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που η Π.Ε.Σ. συμμετέχει σε Εθνικές προσπάθειες που στόχο έχουν την εξωστρέφεια. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε επιχειρηματικές αποστολές υπο την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τους πρώην Προέδρους, καθώς και με τον πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα. Η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της Π.Ε.Σ έχει αναγνωριστεί διαχρονικά από την πολιτεία και γι'αυτό το λόγο άλλωστε η Π.Ε.Σ έχει τιμηθεί επανειλημμένα για την επιτυχημένη της δράση και τη συμβολή της στην τοπική αλλά και στην εν γένει ελληνική οικονομία.

 Από τον χώρο των επιχειρηματικών συναντήσεων στο Βελιγράδι, ο διευθυντής της ΠΕΣ κ. Μίλτος Σταυρόπουλος με τον Πρόεδρο του Enterprise Greece κ. Χρήστο ΣτάϊκοΑπό την δεξίωση στην Πρεσβευτική κατοικία που δόθηκε προς τιμήν της Ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στο Βελιγράδι, με τον πρέσβη κ. Η. Ηλιάδη και τον εμπορικό σύμβουλο κ. Χ.Κουναλάκη

Saitis Home Έπιπλα