ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κινητοποιήσεις και άνοιγμα διοδίων από τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας"

Σε κινητοποιήσεις για τη φορολογία των αγροτικών νοικοκυριών, τις αυξημένες εισφορές στον ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ, τον ΕΝΦΙΑ αλλά και για το κόστος των διοδίων στην Ολυμπία Οδό ετοιμάζουν οι αγρότες της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αγροτικου Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" την Κυριακή στις 11 το πρωί, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στην πλατεία Αγίας Λαύρας του Αιγίου και στις 12 Νοεμβρίου προγραμματίζουν άνοιγμα των διοδιων στο σταθμό του Ελαιώνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Συλλόγου έχει έρθει σε επικοινωνία και με άλλους αγροτικούς συλλόγους, Ομοσπονδίες , και φορείς ώστε από κοινού να διοργανώσουμε το συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας και να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας στην νέα αύξηση της φορολογίας των αγροτικών νοικοκυριών, τις αυξημένες εισφορές στον ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ, το υψηλό κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων.

Παλεύουμε για σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους, για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.  Δίκαιο αίτημα του λαού η πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων.

Στην προοπτική αυτή  προτείνουμε.

1.            Την κατάργηση τώρα όλων των πλευρικών διοδίων.

2.            Την μείωση τώρα 50% στα κεντρικούς σταθμούς

3.            Τα εκπτωτικά κουπόνια (εκπτώσεις για τους ντόπιους κατοίκους που κινούνται μέσα στο 10ωρο) να ισχύσουν  πάνω στις νέες μειωμένες τιμές.

4.            Δωρεάν διέλευση των άνεργων, των πολύτεκνων και των ΑμΕΑ.»

Saitis Home Έπιπλα