ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στη Sial Canada η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών - Ωφέλιμη παρουσία στις διεθνείς αγορές

Σε μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως εμπορικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών, τη Sial Canada που φέτος φιλοξενήθηκε στο Τορόντο, συμμετείχε με αξιόλογη παρουσία η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, στο πλαίσιο των εξωστρεφών της δράσεων στη διεθνή αγορά.

Η Sial Canada πραγματοποιήθηκε από 2 έως 4 Μαΐου και υπολογίζεται πως δέχτηκε πάνω από 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 60 χώρες, οι οποίοι συνάντησαν 930 από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων και ποτών του κόσμου, μεταξύ αυτών και την ΠΕΣ.

Για την παρουσία της αιγιώτικης εταιρείας μίλησε στο filodimos.gr ο διευθυντής κ. Μίλτος Σταυρόπουλος: «Η ΠΕΣ συνεχίζει με επιτυχία την προσπάθειά της για διεύρυνση της πελατειακής της βάσης. Φέτος, παρ’ότι συγκέντρωσε σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα σταφίδας από πέρσι και μάλιστα απ’όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά, δεν κατάφερε να καλύψει τις πελατειακές της ανάγκες. Με λίγα λόγια, δεν έχουμε άλλο προϊόν για να διαθέσουμε! Πάντως, όσο η ΠΕΣ κατακτά νέες αγορές του κόσμου, τόσο αποτελεσματικότερα θα στηρίζει τον σταφιδοπαραγωγό, δίνοντας ακόμα καλύτερες τιμές και αυτό θα κάνουμε και με τη νέα σοδειά».

Στη φωτογραφία ο κ. Σταυρόπουλος με την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Ελλάδας στον Καναδά. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη μακρινή χώρα, έγιναν και προγραμματισμένες συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες αλλά και ανανέωση σχέσεων με ήδη ευχαριστημένους πελάτες.

Saitis Home Έπιπλα