ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλαλλητήριο την Τρίτη στην Αθήνα, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας"

Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι,

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και μετά από 20 μέρες παραμονής στο μπλόκο της μικρομεσαίας αγροτιάς της Αιγιάλειας στη ΝΕΟ Αθηνών Πατρών στα βενζινάδικα, τις αγωνιστικές μας παρεμβάσεις στη ΔΕΗ  για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος , στη Τράπεζα Πειραιώς για τα κόκκινα δάνεια, στο Δασαρχείο για τους δασικούς χάρτες, κλιμακώνουμε τον δίκαιο αγώνα για την επιβίωση μας , συμμετέχουμε μαζικά την Τρίτη 14 Φλεβάρη στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Δίνουμε απάντηση στην κυβερνητική αδιαλλαξία που δεν δέχθηκε να ικανοποιήσει ούτε ένα από τα αιτήματα μας όπως τα έχουμε αναλυτικά διατυπώσει στο πλαίσιο αιτημάτων μας και τα επέδωσε την Παρασκευή 10 Φλεβάρη η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στη συνάντηση που είχε με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Απαντάμε στην κυβερνητική προπαγάνδα που ισχυρίζεται δεν υπάρχει μαζική συμμετοχή στα μπλόκα φέτος γιατί έχει δήθεν ικανοποιήσει τα αιτήματα μας και ότι δεν έχουμε πληγεί πολύ από το 3ο Μνημόνιο.

Ο αγώνας μας δεν σταματάει ούτε στα μπλόκα ούτε με το συλλαλητήριο στην Αθήνα. Είναι αγώνας διαρκείας και συνεχίζεται με πολλές μορφές.

Αγωνιζόμαστε κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Αυτή η πολιτική επιβάλλει εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα που παράγουμε και πανάκριβες τιμές για τα λαϊκά στρώματα  όταν πουλιούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Γι αυτό είναι κοινός ο αγώνας μας με τους εργαζόμενους και τους άλλους λαϊκούς ανθρώπους που βράζουμε στο «ίδιο καζάνι».  Καλούμε τα σωματεία των εργαζομένων, των επαγγελματιών και άλλους μαζικούς φορείς της Αιγιάλειας σε κοινό αγώνα και συμπαράσταση.

Αναχώρηση: Τρίτη 14 Φλεβάρη στις 9 το πρωί , ΝΕΟ Αθηνών- Πατρών, στα Βενζινάδικα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978381424, 6948502303

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Αίγιο 12/2/2017

Saitis Home Έπιπλα