ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Επίσημος φορέας ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιαλείας

Η Ανεξάρτητη κίνηση αγροτών Αιγιάλειας προχώρησε ένα βήμα μπροστά έγινε επίσημος φορέας με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

Τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Διότι δεν εκπροσωπούνται τα συμφέροντα των αγροτών απο άλλο αγροτικό σύλλογο στην περιοχή.

Γιατι ο υπάρχων εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα και δεν αγωνίζεται για το συμφέρον του αγρότη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θυμούνται τους αγρότες μόνο οταν αποφασίσει η συγκεκριμένη παράταξη που ανήκουν. Η προσπάθεια που γίνεται απο τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ είναι να συσπειρωθούν όλοι οι αγρότες της Αιγιάλειας σε έναν ενιαίο φορέα που θα εξυπηρετεί, θα απαιτεί και θα διεκδικεί τα κοινά μας συμφέροντα.Και θα αγωνιζόμαστε καθημερινά για την επίλυση των πολυ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας.

Σε μια περιοχή όπως η Αιγιάλεια με τόσο αναγνωρισμένα και ποιοτικά προϊόντα θα πρέπει να αγωνισθούμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε το καλύτερο δυνατό για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και να μην αφήνουμε την τύχη και την περιουσία μας έρμαιο να την εκμεταλλεύονται μεσάζοντες.Καλούμε όλους τους αγρότες της περιοχής μας να γραφτούν και δυναμώσουν τον σύλλογο. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα.(6955110357) (6974810676) (6976620024)

 

Για την προσωρινή διοίκηση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΔΡΙΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΑΤΣΙΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Saitis Home Έπιπλα