ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στη μεγάλη έκθεση Summer Fancy Food Show της Νέας Υόρκης η ΠΕΣ

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη, εκπροσωπώντας την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, ο διευθυντής της κ. Μίλτος Σταυρόπουλος, καθώς η αιγιώτικη εταιρεία διαθέτει δικό της περίπτερο στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Αμερικής, τη Summer Fancy Food Show.

Ένα μεγάλο εμπορικό σταυροδρόμι όπου η υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας κορινθιακή σταφίδα "Vostizza" μαζί με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο "Eliki" της ΠΕΣ, βρίσκουν το δρόμο για νέες συνεργασίες και συμφωνίες σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας έτσι το αγροτικό εισόδημα των παραγωγών της Αιγιάλειας.

Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα Κυριακή και ολοκληρώνεται την Τρίτη, σε μια περίοδο πρωτόγνωρη μιας και είναι άγνωστες οι επιπτώσεις που θα δεχτεί η μαύρη κορινθιακή σταφίδα στη μεγάλη παραδοσιακή της αγορά, δηλαδή τη Μεγάλη Βρετανία, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις του Brexit που αποφασίστηκε στο δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης στη Γηραιά Αλβιόνα. Ο κ. Σταυρόπουλος, μιλώντας στο filodimos.gr, δεν κρύβει την ανησυχία του για τις νέες συνθήκες που αναμένεται να διαμορφωθούν αλλά παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξος λόγω της σπουδαίας ποιότητας του αιγιώτικου προϊόντος. "Στην αγορά των ΗΠΑ, δε, έχουμε τα τεσσερα τελευταία χρόνια κάνει μια πολύ καλή παρουσία που συνεχώς εξελίσσεται και ενισχύεται με νέες εμπορικές συνεργασίες. Θα παραμείνουμε μια βδομάδα μετά το τέλος της έκθεσης εδώ, ώστε να οργανώσουμε το δίκτυο πωλήσεών μας" προσθέτει ο ίδιος.

Η Summer Fancy Food Show φιλοξενείται στο τεράστιο Javits Center της Νέας Υόρκης και φέτος φιλοξενεί 2.550 εκθέτες από όλο τον κόσμο και 180.000 συνολικά προϊόντα, τα οποία θα γνωρίσουν πάνω από 25.000 εμπορικοί αντιπρόσωποι και αγοραστές.

Saitis Home Έπιπλα