ΑΓΡΟΤΙΚΑ

"Επανασχεδιάζοντας την αγροτική πολιτική" : Ενδιαφέρουσα ημερίδα, την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης"

Η καρδιά της Αιγιάλειας θα χτυπάει την Παρασκευή 3 Ιουνίου το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (6.30 μ.μ. έως 9 μ.μ.), εκεί όπου η εφημερίδα «Πελοπόννησος», μαζί με την τράπεζα Πειραιώς, την αντιδημαρχία ανάπτυξης του δήμου Αιγιάλειας και την Παναιγιάλεια Ενωση Συνεταιρισμών, διοργανώνουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και στοχευμένη ημερίδα, αφιερωμένη στον αγροτοδιατροφικό τομέα, που αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα «πηγή ενέργειας» για την Αιγιάλεια.

Η αγροτική πολιτική και ο αγροδιατροφικός τομέας καλούνται να επανασχεδιάσουν την τακτική τους με όρους μάρκετινγκ, ώστε να απλώσουν τα φτερά τους σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αγορές.

Η ταυτότητα των ομιλητών στο πάνελ της ημερίδας εγγυάται το μεγάλο ενδιαφέρον της ημερίδας. Ομιλητές κορυφαίοι στο είδος τους και εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους.

-Ιωάννης Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς: «Ευκαιρίες και προοπτικές για τον αγροδιατροφικό τομέα. Το παραγωγικό προφίλ και οι δυνατότητες της περιοχής».
-Ιωάννης Χανιωτάκης, διευθυντής Εργασιών Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς: «Νέα φιλοσοφία στις χρηματοδοτήσεις του αγροτικού τομέα».
-Προκόπης  Θεοδωρίδης, επίκουρος καθηγητής Μάρκετινγκ, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστημίου Πατρών: «Επανασχεδιασμός της αγροτικής παραγωγής και πολιτικής: μύθοι, πραγματικότητα και μάρκετινγκ».
-Δρ. Ελευθερία Κατεχάκη, υπεύθυνη Τμήματος Ερευνας & Ανάπτυξης ΠΕΣ:  «Κορινθιακή σταφίδα: Ερευνα και καινοτομία σε ένα υπερτρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας».
-Μάρκος Λέγγας, πρόεδρος ΔΣ - Πήγασος Αγροδιατροφή ΑΣ, επιστήμων Τροφίμων Αγγλία MSc, Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση και Διασφάλιση Ποιότητας: «Από το χωράφι στο ράφι των s/m του εξωτερικού».
-Ιωάννης Koυφουδάκης, διευθύνων σύμβουλος GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ: «Ο ρόλος της καινοτομίας για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του αγροδιατροφικού τομέα».
-Γεώργιος Κατσουράνης, διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, Εξέλιξη ΑΕ: «Η σημασία της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα» – Live seminar».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα