ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής στον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας"

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρες 9 π.μ.-12 μεσημέρι, 7 μ.μ.- 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου

Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/7 καλούμε τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να οργανωθούν στον Αγροτικό Σύλλογο, να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες,  να μην έχουν αυταπάτες ότι θα σωθούν με τα ψίχουλα που ενδεχομένως μπορεί να δώσει η κυβέρνηση, η οποία έχει δώσει δείγματα με ποιους είναι.                                                                                                  

Όλο το προηγούμενο  διάστημα αγωνιστήκαμε ενάντια σε πολιτικές που εφαρμόζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, κατ’ εντολή της Ε.Ε., που σαν στόχο έχουν την συγκέντρωση της παραγωγής, στηρίζοντας αγροτικές επιχειρήσεις, συνεταιριστικές ΑΕ, κατευθυνόμενες ομάδες παραγωγών και δημιουργώντας διεπαγγελματικές οργανώσεις. Αναδείξαμε τους στόχους τους, βάλαμε εμπόδια στα σχέδια τους κόντρα στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό, που δυστυχώς καλλιεργήθηκε και από συναδέλφους με το ’’με τους αγώνες τίποτα δεν γίνεται’’.                                                  

Μέσα από τους αγώνες μας κερδίσαμε το αφορολόγητο, την διαφοροποίηση των ασφαλιστικών μας εισφορών, την αναβολή του τέλους επιτηδεύματος και πήγαμε πίσω πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αγροτικού εξοπλισμού και χωραφιού.                                                                        

Επιτακτική ανάγκη η ενδυνάμωση του συλλόγου στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες. Πρέπει να είναι έτοιμο το αγροτικό κίνημα να αντιμετωπίσει τα μέτρα της κυβέρνησης που θα ακολουθήσουν τα οποία αναμένετε  να είναι σκληρά και επώδυνα, με την οικονομική κρίση να συνεχίζεται και με την ύπαρξη της πανδημίας αλλά και με πρόσχημα αυτή.Τα  μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν για την υγειονομική κρίση δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση τους μικρομεσαίους αγρότες.Την Δευτέρα 3/8 μαζί με όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιγιάλειας δυναμώνουμε τον αγώνα και τη δράση  μας.            

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Κυριακή 2/8 και ώρα 6 μ.μ. στα τηλέφωνα:                                   

6978381424 (Μποδιώτης Γιάννης), 6973737169 (Χελάκης Θανάσης)

Saitis Home Έπιπλα