ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στη Διεθνή Έκθεση "Anuga" η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών

Στην Κολωνία της Γερμανίας χτυπά αυτές τις μέρες η "καρδιά" της διεθνούς επιχειρηματικότητας στον τομέα τροφίμων και ποτών, καθώς πραγματοποιείται από 5 έως 9 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων της Ευρώπης "Anuga 2019", που μάλιστα φέτος κλείνει 100 χρόνια από την πρώτη της διοργάνωση -και η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο αυτό γεγονός, ούσα μία από τις πιο επιτυχημένες εξαγωγικές εταιρείες της χώρας μας.

Πάνω από 100.000 εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να βρεθούν στην έκθεση και να ενημερωθούν σε πάνω από 7.400 περίπτερα επιχειρήσεων και παραγωγών από όλη την υφήλιο. Από την Ελλάδα οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 300, προσωπικές και ομαδικές και η Παναιγιάλειος Ένωση είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία με αντικείμενο το σταφιδεμπόριο, όπως τονίζει μιλώντας στο filodimos.gr ο διευθυντής της ΠΕΣ κ. Μίλτος Σταυρόπουλος, που είναι και επικεφαλής της αποστολής από την Αιγιάλεια. Την έκθεση επισκέπτεται τη Δευτέρα και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης.

Το επιτελείο της ΠΕΣ επιδίδεται αυτές τις ημέρες σε συνεχείς εμπορικές επαφές για την προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της Αιγιάλειας, με σκοπό βέβαια το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους τοπικούς παραγωγούς-μέλη της, συμπληρώνει ο κ. Σταυρόπουλος.

Φωτό από την επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου στο περίπτερο της ΠΕΣ.

Saitis Home Έπιπλα