ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στη Νέα Υόρκη η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, για την 64η Summer Fancy Food Show

Στη σπουδαία έκθεση τροφίμων και ποτών Summer Fancy Food Show, συμμετέχει για πολλοστή χρονιά φέτος η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, προωθώντας με τον βέλτιστο τρόπο τα εκλεκτά αγροτικά προϊόντα της Αιγιάλειας (Κορινθιακή Σταφίδα Vostizza και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο) στις διεθνείς αγορές.

Η 64η Summer Fancy Food είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων της Βορείου Αμερικής που διοργανώνεται ετησίως στη Νέα Υόρκη από την εταιρεία Speciality Food Association και φέτος σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών, μιας και πάνω από 2.600 εταιρείες και επιχειρήσεις από 54 χώρες παρουσιάζουν 200.000 και πλέον εκλεκτά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο.

Φέτος, η έκθεση έχει μια σπουδαία "ιδιαιτερότητα". Τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα και γι'αυτό το λόγο στα εγκαίνιά το περασμένο Σάββατο παρών ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο οποίος μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο εγκαινίασαν τον χώρο Javits Center, που φιλοξενεί μέχρι και σήμερα την Summer Fancy Food Show, το πρόγραμμα της οποίας πλαισιώνεται από πλούσιες και ενδιαφέρουσες δράσεις και παρουσιάσεις αλλά και χρήσιμα εμπορικά ραντεβού μεταξύ συμμετεχόντων εταιρειών και εμπορικών επισκεπτών.

Στην κεντρική φωτό, ο επικεφαλής της αποστολής της ΠΕΣ κ. Μίλτος Σταυρόπουλος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και στην κάτω φωτό, ο κ. Σταυρόπουλος με τον Έλληνα πρόξενο στη Νέα Υόρκη κ. Γεώργιο Μιχαηλίδη και τον αναπληρωτή του, μπροστά από το περίπτερο της ΠΕΣ.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα