ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από την πληροφόρηση που είχε από τον τοπικό τύπο για τον τρόπο που ψηφίστηκε το μείζον θέμα της άρδευσης στον Δήμο Αιγιαλείας καταδικάζει την απόφαση και ζητά από τον Δήμαρχο και την πλειοψηφία να ανακαλέσει.

PrintEmail

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας θεωρεί ότι ο Δήμος πρέπει να αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση για την Άρδευση καθώς η οικονομική κατάσταση των δημοτών αλλά και αγροτών μελών του Συλλόγου και μη δεν επιτρέπει αύξηση των δημοτικών τελών.

PrintEmail

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ»  καλεί τους συνάδελφους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά, στην τακτική απολογιστική  Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 2020 στις 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, με θέματα:

PrintEmail

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου καλεί τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους σε γενική συνέλευση την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11/2019 ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ  με θέματα:

PrintEmail

Με θετικό πρόσημο στέφθηκε η παρουσία της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών στη διεθνή έκθεση Food Ingredients (Fi) India, που διεξήχθη από 22 έως 24 Οκτωβρίου στη μακρινή Μπουμπάι (Βομβάη), μιας από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εκθέσεις τροφίμων του κόσμου, με επίκεντρο μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία σε μια χώρα που ο πληθυσμός της ξεπερνά τα 1,3 δισ. κατοίκους.

PrintEmail

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική συνέλευση την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 πμ στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Αιγίου, Αριστείδου 4 με θέματα.

PrintEmail

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας γίνεται γνωστό ότι όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην παραγωγή οίνου, στην εμφιάλωση αμπελοοινικών προϊόντων, εμπορία αμπελοοινικών προϊόντων πριν το στάδιο της οινοποίησης, καθώς και εμπορία εμφιαλωμένων οίνων, εξαιρουμένων των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, οφείλουν να εγγραφούν στο μητρώο επιχειρήσεων αμπελοοινικού τομέα.

PrintEmail

Για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) την πληρωμή της προκαταβολής (70%) της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019 προς τους δικαιούχους – ενεργούς – αγρότες.

PrintEmail

Στην Κολωνία της Γερμανίας χτυπά αυτές τις μέρες η "καρδιά" της διεθνούς επιχειρηματικότητας στον τομέα τροφίμων και ποτών, καθώς πραγματοποιείται από 5 έως 9 Οκτωβρίου η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων της Ευρώπης "Anuga 2019", που μάλιστα φέτος κλείνει 100 χρόνια από την πρώτη της διοργάνωση -και η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο αυτό γεγονός, ούσα μία από τις πιο επιτυχημένες εξαγωγικές εταιρείες της χώρας μας.

PrintEmail

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών ενημερώνει τους παραγωγούς ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα καταγραφής του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν κατά την εφαρμογή γεωργικών φαρμάκων στις καλλιέργειες τους.

PrintEmail

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει ο τελευταίος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2019 στις κάτωθι Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες των Δήμων Πατρέων και Αιγιαλείας:

PrintEmail

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, ότι για το έτος 2019 υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλουν δήλωση συγκομιδής μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».

PrintEmail

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2019 στις κάτωθι Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες των Δήμων Πατρέων και Αιγιαλείας:

PrintEmail

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής  Ενότητας Αχαΐας ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 αρχίζει ο πρώτος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2019, στους Δήμους Πατρέων και Αιγιάλειας, στις εξής  Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες:

PrintEmail

More Articles ...

\

 

Saitis Home Έπιπλα