ΘΕΜΑΤΑ

Στις 22 Ιουλίου η έναρξη του 16ου τουρνουά Beach Volley στην παραλία Ελαιώνα - Δηλώσεις συμμετοχής

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα Αιγιαλείας, διοργανώνει το 16ο τουρνουά BEACH – VOLLEY στη παραλία του χωριού.

Θα πραγματοποιηθούν τρία παράλληλα τουρνουά από τις 22 Ιουλίου (Σάββατο) έως 5 Αυγούστου (Σάββατο) του 2017.

1ο: ομάδες 2Χ2 ανδρών με ύψος φιλέ 2.43 μ. (έναρξη 25 Ιουλίου)
2ο: ομάδες 2Χ2 κοριτσιων κάθε ηλικίας με ύψος φιλέ 2.24 μ. (έναρξη 31 Ιουλίου, Δευτέρα)
3ο: ομάδες 3Χ3 μικρών αγοριών και κοριτσιών (με έτος γέννησης από το 2002 και άνω) με ύψος φιλέ 2.24 μ. (έναρξη ανάλογα με τις συμμετοχές).

Όλες οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν το πολύ έναν αναπληρωματικό.

Για τη συμμτοχή θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1.    Ατομική κατάσταση υγείας και τραυματισμοί, βαρύνουν τους αθλητές.
2.    Κάθε παίκτης – παίκτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μία μόνο ομάδα.
3.    Οι παίκτες – παίκτριες της ίδιας ομάδας φροντίζουν να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση.
4.    Οι ομάδες παρακαλούνται να εμφανίζονται στο γήπεδο τουλάχιστο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα τους για προθέρμανση, και να τηρούν τα αθλητικά πλαίσια.
5.    Κάθε ομάδα (ανεξάρτητα αριθμού παικτών – παικτριών), οφείλει να καταβάλει πέντε ευρώ (κατ' άτομο), με  την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής.

Όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα μελετηθούν και θα ανακοινωθούν από την τριμελή επιτροπή των αγώνων μετά την ολοκλήρωση κατάθεσης των συμμετοχών.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 22 Ιουλίου 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00. Στις 21 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, θα γίνει η κλήρωση μεταξύ όλων των ομάδων για να οριστεί η σειρά των αγώνων.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής (με πλήρη στοιχεία), την οποία θα παραλάβουν από το κατάστημα των ψιλικών του Γιώργου Τζαβάρα (σταθμός τρένου στον Ελαιώνα) και θα την παραδώσουν μέχρι 17 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, καταβάλλοντας τότε και το αντίστοιχο ποσό.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ