ΘΕΜΑΤΑ

Κύπελλο και διακρίσεις για τις αιγιώτισσες Cheerledears "Μωβ Κινήσεις" της Κατιάννας Λατάνη!

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς βρέθηκε η πόλη των Τρικάλων εν όψει του 2ου Κυπέλλου Ελλάδας στο άθλημα του Cheerleading που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου 2019.

Περίπου 300 αθλήτριες και αθλητές του Cheerleading κατέκλυσαν το παρκέ με στόχο τόσο την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και ένα εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζευγαριών Cheerleading, το οποίο θα διεξαχθεί 28 με 30 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, την Αγία Πετρούπολη.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Κυπέλλου είναι η δυσκολία και η αγωνιστική πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες καθώς το Σάββατο 23/3 διδάχθηκαν τρεις χορογραφίες σε Freestyle Pom, Cheer Jazz και Cheer Hip Hop και την επόμενη (Κυριακή 24/3), κλήθηκαν να διαγωνιστούν και να κριθούν σε αυτές.

Τις χορογραφίες  δίδαξαν και  έκριναν καταξιωμένοι προπονητές από το εξωτερικό. Από την Σλοβενία ήταν οι Mateja Grbec και Nastja Sturm, προπονήτριες των εθνικών ομάδων της χώρας τους, που δίδαξαν Freestyle Pom και Jazz αντίστοιχα αλλά και ο Tim Aafjes, οποίος τον Δεκέμβριο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Ζευγαριών στην Αθήνα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση ως προπονητής και χορογράφος, δίδαξε Cheer Hip Hop.

Τα σωματεία μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας που έλαβαν μέρος στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος:
Αθλητικό Πολιτισμικό Σωματείο Νέας Σμύρνης «Αποσπερίδες»
Αθλητικό Σύλλογος Τρικάλων «Εύαθλοι»
Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου Μυρτάλη
Αθλητικός Όμιλος Θήβας Αρμονία
Αθλητικός Σύλλογος Μωβ Κινήσεις Αιγίου
Γυμναστικός Σύλλογος Ο Ιλισός (Ιλίσια)
Ελληνικό Αστέρι (Θεσσαλονίκη)
ΕΛ.ΕΝ.ΟΜ.Α.Χ. Οι Αμαζόνες (Βάρη-Ηλιούπολη)
Αθλητικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Νηρηίδες
Σύλλογος Ομαδικού Αθλητικού Χορού Βορειοδυτικής Ελλάδας Σειρήνες του Βορρά (Κέρκυρα)

Οι μαζορέτες του Αιγίου με προπονήτρια την Κατιάνα Λατάνη κατάφεραν να φέρουν 1 Κύπελο και πολλές διακρίσεις. Συγκεκριμένα:

2η ΘΈΣΗ        SOLO Free Style Pom  JUNIOR A ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
                     Ιωάννα Νταουσιάνη
3η ΘΈΣΗ        SOLO Free Style Pom  JUNIOR A ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
                     Λουίζα Νικητοπούλου
4Η ΘΕΣΗ        SOLO Free Style Pom  JUNIOR B ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
                     Νεφέλη Λώλη
6Η ΘΕΣΗ        SOLO Free Style Pom  JUNIOR  ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ
                     Μαριλή Λώλη                     

4η ΘΕΣΗ     ΟΜΑΔΙΚΟ CHEER HIP-HOP JUNIOR B ME TIΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
                   Λωλη Νεφελη, Γιούπη Μαρία Μπούνα Εβελίνα , Μαντζιώρου Λυδία-Αλεξία, Πλατυκώστα  Έλενα, Λάγαρου Εύα, Νικητοπούλου Λουίζα, Νταουσιάνη Ιωάννα, Λελούδα Φέλια, Φλώρου Άρτεμις

3η ΘΕΣΗ     ΟΜΑΔΙΚΟ CHEER HIP-HOP JUNIOR ME TIΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Γιαννοπούλου Αργυρώ, Λώλη Μαριλύ,  Μπομποτσιάρη Αθηνά , Νικητοπούλου Νίκη  Σταμοπούλου Γεωργία, Σκούντζου Γεωργία, Πριοβόλου Ιφιγένεια, Τερλέση Ζέτα, Σπηλιοπούλου Κλειώ, Σταθακοπούλου Ιωάννα και Σεριαναι Μελίνα.

2η ΘΕΣΗ     ΟΜΑΔΙΚΟ Free Style Pom junior B  ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ   
                  Λώλη Νεφελη, Γιούπη Μαρία Μπούνα Εβελίνα , Μαντζιώρου Λυδία-Αλεξία, Πλατυκώστα Έλενα, Λάγαρου Εύα, Νικητοπούλου Λουίζα, Νταουσιάνη Ιωάννα, Λελούδα Φέλια, Φλώρου Άρτεμις

2η ΘΕΣΗ     ΟΜΑΔΙΚΟ Free Style Pom junior  ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ   
Γιαννοπούλου Αργυρώ, Λώλη Μαριλού,  Μπομποτσιάρη Αθηνά, Νικητοπούλου Νίκη, Σταμοπούλου Γεωργία, Σκούντζου Γεωργία, Πριοβόλου Ιφιγένεια, Τερλέση Ζέτα,  Σταθακοπούλου Ιωάννα και Σεριαναι Μελίνα.

4η ΘΕΣΗ    ΟΜΑΔΙΚΟ CHEER JAZZ JUNIOR  ME TIΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
                Γιαννοπούλου Αργυρώ, Λώλη Μαριλύ,  Μπομποτσιάρη Αθηνά, Νικητοπούλου Νίκη, Σταμοπούλου Γεωργία, Σκούντζου Γεωργία, Πριοβόλου Ιφιγένεια, Τερλέση Ζέτα,  Σταθακοπούλου Ιωάννα και Σεριαναι Μελίνα.

5η ΘΕΣΗ     ΟΜΑΔΙΚΟ CHEER JAZZ JUNIOR B ME TIΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
                 Λώλη Νεφέλη, Γιούπη Μαρία, Μπούνα Εβελίνα, Μαντζιώρου Λυδία-Αλεξία, Πλατυκώστα Έλενα, Λάγαρου Εύα, Νικητοπούλου Λουίζα, Νταουσιάνη Ιωάννα, Λελούδα Φέλια, Φλώρου Άρτεμις

1η ΘΕΣΗ   DOUBLE JUΝIOR B Cheer POM ME ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
               Λώλη Νεφέλη και Φλώρου Άρτεμις

2η ΘΕΣΗ   DOUBLE JUNIOR A Cheer POM ME ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
               Λάγαρου Εύα και Νταουσιάνη Ιωάννα

3η ΘΕΣΗ   DOUBLE JUNIOR Cheer POM ME ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
               Γιαννοπούλου Αργυρώ και Μπομποτσιάρη Αθηνά

5η ΘΕΣΗ   DOUBLE JUNIOR Cheer pom ME ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
               Σκούντζου Γεωργία και Σταμοπούλου Γεωργία


Η προπονήτρια Κατιάννα Λατάνη, δήλωσε χαρακτηριστικά στο filodimos.gr:

"Όταν η νίκη προέρχεται μετά από σκληρή δουλειά, η χαρά και δικαίωση είναι πολύ μεγαλύτερη πρώτα για τα παιδιά που συμμετείχαν και μετά για τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους και σ΄ εμένα, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Αξίζει να τονιστεί η δυσκολία του κυπέλλου που αντιμετώπισαν τα παιδιά μας καθώς την Α΄ ημέρα συνεχώς χωρίς φαγητό και ξεκούραση προπονούνταν με σκληρό πρόγραμμα από διεθνείς προπονήτριες διδάσκοντας άγνωστες χορογραφίες, προκειμένου να διαγωνιστούν και να διακριθούν σ΄ αυτές την επομένη ημέρα έχοντας να αντιμετωπίσουν αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και τα κατάφεραν επαξίως.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να φιλοξενήσουμε και εμείς μια τέτοια διοργάνωση. Επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούνιο 2019 στην Αθήνα."

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ