ΘΕΜΑΤΑ

Στο All Star Game, με Καλάθη και Σπανούλη, ο αιγιαλέας Παναγιώτης Κοντογιάννης!

Η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 - 10 Φεβρουαρίου το 23ο ΕΚΟ All Star Game, στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι παίχτες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Στο All Star game -όπως συνηθίζεται- περιλαμβάνονται: διαγωνισμός τριπόντων, καρφωμάτων και ακολούθως ο αγώνας μεταξύ των καλύτερων Ελλήνων παικτών εναντίον των καλύτερων ξένων (νέων και ανδρών). Στο πλούσιο πρόγραμμα του 3ημέρου περιλαμβάνεται και αγώνας με τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε αυτό τον αγώνα έχουμε την τιμή να έχουμε έναν αιγιαλέα να συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Κοντογιάννη.

Το Filodimos.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη ο οποίος δήλωσε τα εξής :

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και επιλογή για το All Star Game.Βρισκόμαστε στο Βόλο για την καλύτερη προετοιμασία μας με την εθνική ομάδα, από εδώ θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του All Star, το Σάββατο 9/2.
Είναι μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και περιμένουμε να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο ώστε να γνωρίσει το άθλημά μας. Εκτός από το Show  που θα παρουσιάσουμε, ο αγώνας αυτός είναι και μία πρόβα για εμάς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 2 Μαρτίου.»

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Ακολουθούν οι 2 ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο All Star Game.

Αγώνας Μπάσκετ Με Αμαξίδιο

Όλυμπος: Χαλδαίος Γιάννης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Βάσσης Δημήτρης, Σταμάτης Επαμεινώνδας, Τσαπανίδης Περικλής, Χαμάντι Ατνάν, Μαρτσάκης Χρήστος, Τσαουσίδης Γεώργιος, Κωνσταντόπουλος Βασίλης, Δίτσης Σταύρος, Κεφαλάς Σπύρος, Διπιτούζης Άγγελος
Προπονητής: Καμουράν Οζντεμίρ
Κίσσαβος:  Κοντογιάννης Παναγιώτης, Μακρής Γιώργος, Ράσσα Εριόντ, Γκοτζαράι Έλντον, Φιλίππου Παναγιώτης, Στυλιανάκης Μανώλης, Τσίλης Αναγνώστης, Τσιντάρης Νίκος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Μιμίκος Αθανάσιος, Πλεξίδας Ευάγγελος, Μάμαλος Παύλος
Προπονήτρια: Καρυοαφυλλάκη Ευδοξία


Saitis Home Έπιπλα