ΘΕΜΑΤΑ

Οι κυρίες της Μπαρτσελόνα...κόντρα στη Μικτή Ελληνική Ομάδα Γυναικών, το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, με φιλανθρωπικό σκοπό!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς που φιλοξενείται το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου, με τη συμμετοχή των διοργανωτών και εμπλεκομένων φορέων.

Πρόκειται για τον φιλικό-φιλανθρωπικό γυναικείο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Barcelona και της Μικτής Ελληνικής Ομάδας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και τα έσοδα του οποίου (αφαιρουμένων των λειτουργικών εξόδων της διοργάνωσης) θα προσφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο αιγίου και στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για άλλη μια φορά υποδεχόμαστε το κλαμπ της  Μπαρτσελόνα με το γυναικείο του κλιμάκιο αλλά και τη μικτή  ελληνική ομάδα γυναικών, με τη διοργάνωση αυτού του νέου αγώνα.

Θα είναι μια ακόμα ημέρα γιορτής του ποδοσφαίρου, μια μέρα γιορτής για την πόλη μας, με οφέλη για όλους μας. Είναι βέβαιο ότι σε αυτό τον αγώνα θα κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο αθλητικός πολιτισμός.

Έχουμε συνηθίσει η πλειοψηφία των φιλάθλων να είναι άνδρες αλλά εδώ τώρα αναμένουμε να αλλάξουν τα δεδομένα και να δούμε πολλές γυναίκες στις κερκίδες. Άλλωστε μέχρι σήμερα δεν είχαν και πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν ένα αγώνα γυναικών και μάλιστα ανάμεσα σε δύο τόσο πολύ διακεκριμένες ομάδες". Και συνέχισε: "Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτής της γιορτής, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου το οποίο κάνει υπεράνθρωπές προσπάθειες για να εξυπηρετήσει τον κόσμο του Αιγίου και για αυτό πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα του. Όπως επίσης είναι γνωστό, ένα άλλο μέρος από αυτά τα έσοδα θα διατεθεί στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου, την ομάδα της πόλης μας που πρέπει να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε όλοι μας, όσο μπορούμε.

Ανέκαθεν το ποδόσφαιρο έδειχνε την ευαισθησία του απέναντι σε γεγονότα, σε άτομα αλλά και σε κοινωνικές ομάδες που είχαν την ανάγκη και τη συνδρομή από τα έσοδα ενός αγώνα και ήταν πάντα προς τιμή όλων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για τον εκάστοτε σκοπό. Αυτό γίνεται και τώρα. Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη, ότι ο Δήμος μας  και το Νομικό Πρόσωπο αγκαλιάζουν τα αθλητικά γεγονότα γιατί θέλουμε να προάγουμε το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και να τα μεταδώσουμε στα παιδιά μας.

Πιστεύω ότι σήμερα στέλνουμε και ένα ακόμα σημαντικό μήνυμα. Το μήνυμα της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων για την επίτευξη κοινών στόχων τόσο σε επίπεδο αθλητισμού όσο και  σε επίπεδο κοινωνίας. Η κοινωνία και οι περιστάσεις μας θέλουν όλους μαζί, ενωμένους, για να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες καλύτερα και να πετύχουμε περισσότερα".

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν εκ μέρους της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου κας Μαμμή, ο ιατρός-ακτινολόγος κ. Αλέξανδρος Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου κ. Πάνος Κουτρόπουλος αλλά και ο manager της Barcelona στο Αίγιο κ. Δημήτρης Πιερρουτσάκος, ο οποίος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι τον αξέχαστο αγώνα μεταξύ παλαιμάχων Barcelona και Παναιγιαλείου και ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το διεθνούς επιπέδου event που φιλοξενεί η πόλη μας και το οποίο έχει ευγενή σκοπό.

Το εισιτήριο τιμάται 5 ευρώ και η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και του ΝΠΔΔ του Δήμου. Εισιτήρια διατίθενται στα εξής σημεία:  1) Δημοτικό Στάδιο Αιγίου , 2) Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, 3) Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου , 4) Δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων , 5) Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη , 6) Food Market Νίκου Κυριαζόπουλου ,7) Αρτοποιεία Κουτρόπουλου ,8) Εστιατόριο-Μεζεδοπωλείο <<Έπρεπε>> ( Παραλία Αιγίου ), 9) Καφέ Κύβος -Spirits and Snacks ( Παραλία Αιγίου ) , 10) Οπωροπωλείο Αφοί Μαρκόπουλοι ( Τρίγωνη Πλατεία ) , 11) Εστιατόριο Ανεμώνη ( Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ) ,12) καφετέρια <<Ώρα για καφέ>> ( Παναγιωτοπούλων και Μητροπόλεως - Παναγιωτοπουλέϊκο ).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το filodimos.gr και το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ