Αθλητισμός

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αιγιώτης πρωταθλητής Παναγιώτης Χριστόπουλος, το περασμένο τριήμερο 4-6/9, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που έλαβε μέρος στην όμορφη πόλη της Άρτας.

Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ισχυρή δυναμική του στο χώρο του μπάσκετ, ο Αστέρας Τέμενης Β.C. διοργάνωσε την τελετή λήξης των Ακαδημιών με υψηλούς προσκεκλημένους, υπό την στήριξη του μεγάλου χορηγού Affidea. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στο ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης Αιγίου με μεγάλη επιτυχία.

Με απόλυτη επιτυχία επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας 2020, στο Βερολίνο, καθώς ο Χρήστος Βολικάκης αν και αγωνίστηκε ασθενής από κρύωμα, κατάφερε να πάρει το πλασάρισμα που χρειαζόταν και να εξασφαλίσει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο 2020.

Με ακόμα μια νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο των Καλαβρύτων με 3-2 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο πιο σημαντικό από τα ματς που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ο Παναιγιάλειος υποδέχεται την Κυριακή την ομάδα του Αγίου Βασιλείου στις 15:30 στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την ασφαλή διεξαγωγή του 9ου  Λαϊκού Αγώνα Δρόμου - Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας, καθώς και παράλληλους αγώνες 5 και 1,5 χλμ. την ερχόμενη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, σε συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» του δήμου Αιγιαλείας.

Saitis Home Έπιπλα