ΘΕΜΑΤΑ

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Παναγιώτης Χριστόπουλος στον διεθνή αγώνα αντοχής απόστασης 135 χιλιομέτρων το περασμένο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

PrintEmail

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Τασόπουλος του "Αθηνόδωρου του Αιγιέα" στον Διεθνή Μαραθώνιο του Βερολίνου, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

PrintEmail

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος γνωστοποιεί πως τέθηκαν προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018 – 2019 που περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες τής ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

PrintEmail

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» ανακοινώνει ότι η Ακαδημία Στίβου και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου, μετά από τις θερινές διακοπές, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την 5η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

PrintEmail

Ο Εξωραϊστικός & Ναυτικός Ομιλος Ελαιώνα, έπειτα από την ολοκλήρωση ενός ακόμα πετυχημένου τουρνουά beach volley, φέτος θα πραγματοποιήσει πιλοτικά και τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο καινούργιο γήπεδο στην παραλία Ελαιώνα.

PrintEmail

Μετά την από 27-07-2018 Γενική Συνέλευση του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιαλείας κατά την οποία εξελέγησαν νέα μέλη στο Δ.Σ., συνήλθε στις 03-08-2018 το νέο Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

PrintEmail

Οι σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων», μαζί με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιάλειας», συνδιοργανώνουν τους «6ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.

PrintEmail

Στη Γλασκώβη θα βρεθεί, από 2-8 Αυγούστου, ο Αιγιώτης Χρήστος Τσερεντζούλιας για να βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας. Εκεί θα αγωνιστούν οι Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης σε πολλά από τα επίσημα αγωνίσματα Αντοχής σε πίστα.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ