ΘΕΜΑΤΑ

Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ισχυρή δυναμική του στο χώρο του μπάσκετ, ο Αστέρας Τέμενης Β.C. διοργάνωσε την τελετή λήξης των Ακαδημιών με υψηλούς προσκεκλημένους, υπό την στήριξη του μεγάλου χορηγού Affidea. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στο ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης Αιγίου με μεγάλη επιτυχία.

PrintEmail

Με απόλυτη επιτυχία επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας 2020, στο Βερολίνο, καθώς ο Χρήστος Βολικάκης αν και αγωνίστηκε ασθενής από κρύωμα, κατάφερε να πάρει το πλασάρισμα που χρειαζόταν και να εξασφαλίσει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο 2020.

PrintEmail

«Χρυσός» Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κώστας Ιατρόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα σε ανώµαλο έδαφος που έγινε την Κυριακή (23/2) στις Σκαµνιές Πηγής Τρικάλων.

PrintEmail

Με ακόμα μια νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο των Καλαβρύτων με 3-2 το απόγευμα του Σαββάτου.

PrintEmail

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. σας προσκαλεί στην ετήσια του εκδήλωση (κοπή πίτας) που θα
πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στην αίθουσα
εκδηλώσεων ΕΣΠΕΡΟΣ στο Πανόραμα Αιγίου.

PrintEmail

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. σας προσκαλεί στην ετήσια του εκδήλωση (κοπή πίτας) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΕΣΠΕΡΟΣ" στο Πανόραμα Αιγίου. Σε μια βραδιά με Μουσική - Φαγητό - Ποτό και πολλές εκπλήξεις.

PrintEmail

Στο πιο σημαντικό από τα ματς που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ο Παναιγιάλειος υποδέχεται την Κυριακή την ομάδα του Αγίου Βασιλείου στις 15:30 στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

PrintEmail

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την ασφαλή διεξαγωγή του 9ου  Λαϊκού Αγώνα Δρόμου - Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας, καθώς και παράλληλους αγώνες 5 και 1,5 χλμ. την ερχόμενη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, σε συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» του δήμου Αιγιαλείας.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα