ΘΕΜΑΤΑ

Ένα ζήτημα που έχει και στο παρελθόν απασχολήσει την κοινή γνώμη, είναι αυτό της προσβασιμότητας τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο του Αιγίου και η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση το επαναφέρει, με αφορμή τη φιλοξενία της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης για τα επόμενα τρία χρόνια, που ουσιαστικά οδηγεί πλέον τους επισκέπτες του θρησκευτικού τουρισμού να μπουν μέσα στην πόλη για να προσκυνήσουν.

PrintEmail

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019.

PrintEmail

Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η περιοχή της Αιγιαλείας, την Τρίτη 25 Ιουνίου βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 3 στον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, λόγω αναμενόμενων ισχυρών έως θυελλωδών ανέμων.

PrintEmail

O Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας ενημερώνει τα μέλη του, καθώς και όλους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν προκειμένου οι ίδιοι να ασκούν τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους, που είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για μία επιχείρηση, ότι προτίθεται να υλοποιήσει το αμέσως επόμενο διάστημα τα εξής προγράμματα:

PrintEmail

Στο Αίγιο, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας της  Ένωσης Γυναικών Ελλάδος (Ε.Γ.Ε.) ,  με  θέμα: «Το Δημογραφικό Πρόβλημα», όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Φλώρινας.

PrintEmail

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής της Αστυνομικής Ακαδημίας (τ. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης) Άγγελος Τσιγκρής, την Κυριακή των Αγίων Πάντων παρέστη στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών, με αφορμή τη γιορτή των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, που γιορτάζουν κάθε χρόνο την ημέρα των Αγίων Πάντων.

PrintEmail

Ο δρόμος για την επιτυχία είναι πάντα γεμάτος προσπάθεια, αγώνα και τόλμη. Στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, τα τελευταία χρόνια η εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με τη διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας και της συνεχούς βελτίωσης, οδηγούν προς την επιτυχία και πλέον η καταξίωση της αιγιώτικης συνεταιριστικής εταιρείας είναι διεθνής και εδραιωμένη.

PrintEmail

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ (τ. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης) Άγγελος Τσιγκρής, την Παρασκευή και το Σάββατο επισκέφθηκε τον Δήμο Καλαβρύτων.

PrintEmail

Στο ένδοξο τόπο της Τριταίας και ειδικότερα στο Καλέντζι, γενέτειρας τριών Πρωθυπουργών και κοιτίδας της δημοκρατίας και των προοδευτικών δυνάμεων βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης στο πλαίσιο περιοδείας των υποψηφίων του Κινήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου.

PrintEmail

Η Νέα Δημοκρατία βάζει τέλος στον Γολγοθά του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου και εξορθολογίζει το τοπίο στον πρωτογενή τομέα με μια δέσμη παρεμβάσεων που θα ενισχύσει το αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα και θα ξαναδώσει πνοή στην ελληνική ύπαιθρο.

PrintEmail

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας, εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα νεκρός στο σπίτι του στο Δημητρόπουλο Αιγιαλείας.

PrintEmail

Η Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας, συνεχίζοντας την πολύχρονη πορεία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι έκθεση ζωγραφικής με έργα του σπουδαίου αιγιώτη ζωγράφου Πάνου Φειδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Αυγούστου, τελώντας υπό την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, του ΝΠΔΔ του Δήμου, της Κοινότητας Ακράτας και της Επιτροπής Στήριξης της Πινακοθήκης.

PrintEmail

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του νόμου και πρέπει να ολοκληρωθούν αλλά και να τηρηθούν προθεσμίες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, συνεδριάζει την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 2.30 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

PrintEmail

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε επιδεικτικά την πλάτη στα προβλήματα της Αιγιάλειας και άφησε ανυπεράσπιστη μια περιοχή που έχει παραγωγικές δυνατότητες, έχει ισχυρό πρωτογενή τομέα και καλές προοπτικές ώστε να αναδειχθεί σε βασικό πόλο οικονομικής ανάπτυξης όχι μόνο για την Αχαΐα αλλά για το σύνολο της Δυτικής Ελλάδας.

PrintEmail

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη συνάντηση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εξωτερικών κ. Σίας Αναγνωστοπούλου, με το συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Παπαθεοδώρου, για άμεση επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιάλειας.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ