ΘΕΜΑΤΑ

Ενθουσιασμός υπήρξε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της πρώτης Κυριακής.

PrintEmail

Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, κατά περιόδους αυξημένη και κανονικές θερμοκρασίες,θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με το www.meteoclub.gr Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

PrintEmail

Μετά το κλείσιμο της κάλπης το απόγευμα της Κυριακής, το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε από το 1994 και παρουσιάζει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα του Δήμου Αιγιαλείας και βέβαια και συγκεντρωτικά αλλά και αποτελέσματα σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελέσματα ευρωεκλογών κλπ.

PrintEmail

Τι μέρισμα, τι διαμέρισμα, κατά πώς λέει και το τραγούδι "Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη". Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί ψηφοφόροι που σαν "πρόβατα" θα πάνε να ψηφίσουν χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να αποφασίσουν σοβαρά, παρά μόνο τις κούφιες μικροεξυπηρετήσεις που έχουν στο νου τους.

PrintEmail

Εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά, από το Μουσείο Ιστορίας (και) Λαογραφίας Λόγγου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του  Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας, τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αιγίου και της Χορωδίας Αιγίου 1933 την Τετάρτη 29 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λόγγου και ώρα 7.30 μ.μ.

PrintEmail

22.00 Τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στα χέρια και στα πόδια φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, ο 49χρονος οδηγός του ΙΧ που λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου διέφυγε της πορείας του στο ύψος του χωριού Τράπεζα, κοντά στην παραλία Πούντας και κατρακύλησε από την Παλαιά Εθνική Οδό από άγνωστο ύψος, καταλήγοντας στις γραμμές του τρένου.

PrintEmail

«Η Πάτρα, η Αχαΐα, ολόκληρη η Δυτική Ελλάδα στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής. Ψηφίζουν προοδευτικά, ψηφίζουν “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο, δίνουν δύναμη στο συνδυασμό μας να συνεχίσει ένα έργο που αλλάζει τις ζωές όλων μας, δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους και στηρίζει όλη την οικογένεια».

PrintEmail

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε στο Αίγιο, την Παρασκευή 24 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

PrintEmail

Την ψήφο των Αιγιαλέων ώστε όλοι μαζί να κάνουν την Αιγιάλεια… αρχόντισσα, ζήτησε από την πλατεία Φανερωμένης η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη. Σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής, η κ. Ψυχράμη μίλησε από… καρδιάς, ευχαριστώντας όλους γι’ αυτό το «όμορφο ταξίδι», όπως χαρακτήρισε την προεκλογική εκστρατεία, ευχόμενη ότι η επομένη των εκλογών θα βρει την ίδια και όλους τους Αιγιαλείς νικητές!

PrintEmail

Από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» δίδεται στη δημοσιότητα βίντεο με ενδεικτικά σημεία από την κεντρική ομιλία του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης.

PrintEmail

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Α.Α.Κ.Α.Α. συνεπή στις δεσμεύσεις τους στις λαϊκές συνελεύσεις δεν έθεσαν υποψηφιότητα για κανένα δημοτικό αξίωμα στις τελευταίες, ελπίζουμε, δημαιρεσίες του ενιαίου Δήμου Αιγιάλειας.

PrintEmail

Για τα πλάνα ανάπτυξης της λιμενικής ζώνης, την κατασκευή Μαρίνα, την πλήρη αξιοποίηση παλιού και νέου λιμένα, όπως και την επαναλειτουργία της γραμμής Αίγιο-Αγιος Νικόλαος, ενημερώθηκε λεπτομερώς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος, που είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Φιλιππάτο.

PrintEmail

Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο εργοστάσιο της ΑΕ  «Ελληνικά  Αμυντικά Συστήματα» στο Αίγιο, είχε σήμερα από τη διοίκηση και τους συνδικαλιστές ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος.

PrintEmail

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στο Διακοπτό, μίλησε, το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, δείχνοντας έτσι τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός «αιγιάλεια τώρα» και στέλνοντας, για μία ακόμη φορά, μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, ενόψει των επερχομένων δημοτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

PrintEmail

Σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων του τ.Δήμου Ακράτας μίλησε χθες βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του τόνισε πως επέλεξε να κάνει τις δύο τελευταίες ομιλίες μου, στην  Ακράτα και στο Αίγιο, όχι  τυχαία, αφού ήθελε να κλείσει την προεκλογική περίοδο με τους κοινούς τόπους, εκεί που μένει, εκεί που νιώθει ένα με τους δημότες.

PrintEmail

More Articles ...

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ