ΘΕΜΑΤΑ

Ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν ηλεκτρονικά από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Αχαΐας οι κυρωμένες καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2016.  

PrintEmail

Όσο και αν νομίζουμε ότι ξέρουμε τον αγαπημένο μας – και γενικά έναν άνθρωπο – τόσο η ίδια η ζωή και οι διάφορες καταστάσεις θα μας αποκαλύπτουν νέα στοιχεία, νέες συμπεριφορές. Για να ξεπεράσεις λίγο πιο γρήγορα το σοκ σε προετοιμάζουμε με κάποιες από τις πιθανές… εκπλήξεις μετά το γάμο.

PrintEmail

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας Αιγίου, στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών & μορφωτικών εκδρομών, διοργανώνει διήμερη εκδρομή με προορισμό Γρεβενά- Σιάτιστα-Κοζάνη, στο διάστημα 30/9 και 1/10 2017 (Σάββατο & Κυριακή) και καλεί τα μέλη και όλους, όσοι επιθυμούν, να συμμετάσχουν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

PrintEmail

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών, αν όχι όλες, έχουν πλέον διαθέσιμα στην αγορά ειδικά προϊόντα μακιγιάζ και μέικαπ, τα οποία είναι αδιάβροχα και δεν αλλοιώνονται από τον ιδρώτα του προσώπου. Μάλιστα από άποψη μάρκετινγκ, στοχεύουν αυτά τα προϊόντα στις γυναίκες που είναι δραστήριες και πηγαίνουν τακτικά στο γυμναστήριο, ως έναν τρόπο να είναι πάντα λαμπερές και όμορφες, ακόμα και αν ιδρώνουν από τη γυμναστική.

PrintEmail

Πολλοί είναι εκείνοι που περνούν πλέον όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που υπό άλλες συνθήκες θα τους απασχολούσαν αργότερα στη ζωή τους.

PrintEmail

Το λέει και το όνομά της, γίνεται εύκολα. Επιπλέον είναι μία κλασική πίτσα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Το... κακό είναι ότι τρώγεται πολύ γρήγορα και όλοι θα σας ζητούν παραπάνω

PrintEmail

Μία ακόμα εντός έδρας «φιλική» νίκη σήμερα για την ομάδα μας, η οποία στο δημοτικό στάδιο Αιγίου κέρδισε την Σπάρτη με 2-0, σε ανταπόδοση του αντίστοιχου φιλικού που διεξήχθη πριν από δύο εβδομάδες στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, όπου ο Παναιγιάλειος είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0.

PrintEmail

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο βιβλίο των Θρησκευτικών της Δ Δημοτικού. Ήδη, σε όλη τη χώρα συνεχίζονται οι αιτήσεις γονέων για απαλλαγή των παιδιών τους από το μάθημα όταν θα διδάσκονται οι συγκεκριμένες ενότητες, κάτι που συνέβη και στην Αιγιάλεια, με τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, πατέρα Αθανάσιο Λιακόπουλο να κάνει την αρχή, καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση στην διεύθυνση του σχολείου όπου φοιτά το παιδί του. Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ισχυρές αναμένονται να είναι και οι αντιδράσεις γονιών από την περιοχή της δυτικής Αχαΐας.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ