ΘΕΜΑΤΑ

Υποχρεωτικός καθίσταται ο εμβολιασμός όλων των πολιτών άνω των 60 ετών, ανακοίνωσε πριν λίγο, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

H δωρεάν διάθεση σελφ τεστ σε όλους τους ενήλικες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, για το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου και 3-7 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου μετά από πρόσκληση που απεύθυνε, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τους βουλευτές της κυβέρνησης, κ. Τσιγκρή Α., κ. Φωτήλα Ι. και τον κ. Πατσόπουλο Α. (εκπρόσωπο του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κατσανιώτη). Καθώς επίσης και με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου Κ. & την εκπρόσωπο της κας Σ. Αναγνωστοπούλου.

Με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα αιτήματα του Δήμου σχετικά με τη σωστή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας-Αιγίου, όπως αυτά εκφράστηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

 


Αυτοψία στον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο κτίριο του ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου, στην οδό Κλεισούρας στο Αίγιο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Λεωνίδα Καράμπελα.

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν την έναρξη της χορήγησης των 2.000 Μονοκλωνικών Αντισωμάτων που έχει παραλάβει η Ελλάδα, καθώς συγκροτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Επιστημονική Επιτροπή η οποία θα εξετάζει τις σχετικές αιτήσεις και υλοποιήθηκε η αναγκαία επέκταση στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πάμε μπροστά...

 

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες έως ότου ολοκληρωθεί η κούρσα για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, μια κούρσα με τη συμμετοχή αξιόλογων και αξιοσέβαστων πολιτικών της παράταξης.

Με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης,θα περάσουν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται οι κάτοικοι της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι συγκαλείται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας, σε δια ζώσης συνεδρίαση υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Μεγάλης έκτασης κατολίσθηση σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στον επαρχιακό δρόμο Ακράτας – Ζαρούχλας, στη θέση «Βράχος», με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 25.11.21, διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα μας από αύριο Παρασκευή 26-11-2021 και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Περισσότερα Άρθρα...

Saitis Home Έπιπλα