ΘΕΜΑΤΑ

Η ολιγωρία και η αναποτελεσματική διοίκηση στην αντιμετώπιση του ζητήματος των απορριμμάτων, μας φέρνουν εκ νέου προ αδιεξόδου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, επικεφαλής της παράταξης "Ποιοτική Αιγιάλεια". Και συνεχίζει:

PrintEmail

Mε τη συμμετοχή εκατοντάδων ευσεβών πιστών τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, πλαισιωθέντος από ιερείς τής καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

PrintEmail

Μπροστά στο μείζον πρόβλημα εναπόθεσης των απορριμμάτων που έχει προκύψει από λανθασμένους χειρισμούς διαχρονικά , αλλά και μπροστά στην αναγκαιότητα προστασίας της υγείας μας και του περιβάλλοντος, η ανακύκλωση είναι η μόνη ουσιαστική λύση που πρέπει να γίνει νοοτροπία και συνείδηση όλων.

PrintEmail

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

PrintEmail

«Η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού υπογραμμίζει τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους Έλληνες στον μακρύ αγώνα της Ανεξαρτησίας: Την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο. Ο γνώμονας και η στόχευση της συλλογικής μας σκέψης και δράσης είναι σταθερά και αμετακίνητα: Μια κοινωνία δίκαιη και αλληλέγγυα. Ένας Δήμος που θα ευημερεί και θα προοδεύει, διοικούμενος από ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτά τα ιδανικά».

PrintEmail

Έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία προσλήψεων, με διάρκεια συμβάσεων έως και 18 μήνες, σε Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική ενώ συζητείται και η στελέχωση υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό.

PrintEmail

Την υποψηφιότητά του με τον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, ανακοινώνει ο επιχειρηματίας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος ασχολείται για πρώτη φορά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

PrintEmail

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας κ. Γιώργος Μεντζελόπουλος, δηλώνει την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και στη σχετική δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

PrintEmail

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος, θα είναι ο κ. Ηλίας Αθ.Χριστοδουλόπουλος.  

PrintEmail

Από την δημοτική παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας κ. Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ