ΘΕΜΑΤΑ

Στην...αντεπίθεση περνά ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Κώστας Μπρούμας, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην προέδρου κ. Λάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει στραφεί δικαστικά εναντίον μελών του Δ.Σ. και πρώην συνεργατών του, τόσο γιατί έγινε η αντικατάστασή του με αναδιάρθρωση του Δ.Σ. όσο και γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, κατασυκοφαντείται συστηματικά και θέλει να προστατέψει την υπόληψή του. Ο κ. Μπρούμας, σε δήλωσή του προς το filodimos.gr την οποία έχει αναρτήσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απευθύνει συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Παπαδόπουλο, μετά και την ολοκλήρωση του πορίσματος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου το οποίο, όπως λέει ο αντιπρόεδρος, σύντομα θα αποσταλεί και στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

PrintEmail

Ατομική έκθεση φωτογραφιών του στο επιβλητικό κτίριο Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο, παρουσιάζει από 26 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου ο αιγιώτης δικηγόρος και βραβευμένος ερασιτέχνης φωτογράφος Αντώνης Παναγόπουλος.

PrintEmail

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η Κοινή Υπουργική Απόφαση των αν. υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, Θεανούς Φωτίου και Γιώργου Χουλιαράκη αντίστοιχα, για τον καθορισμό της διαδικασίας χορήγησης επιδόματος παιδιού.

PrintEmail

Με σημαντικότερο θέμα την έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας για το έτος 2018 και την υποβολή πρότασης προς ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του έργου της βελτίωσης των δικτύων ύδρευσης σε πυρόπληκτους οικισμούς του Δήμου, συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Επίσης θα συζητηθεί ο προγραμματισμός προσλήψεων οκταμηνιτών για το 2018 αλλά και η παροχή υπηρεσίας κοπής χόρτων σε όλες της Δ.Ε. του Δήμου.

PrintEmail

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους δημιουργούν και εκφράζονται μέσω της ποίησης, της μουσικής, του θεάτρου, της ζωγραφικής και του χορού, προσκαλούνται στο φουαγιέ του θεάτρου του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αναγέννησις" Ακράτας, την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ. για μια πρώτη συνάντηση.

PrintEmail

Μπροστά στη νέα πραγματικότητα του Κολυμβητηρίου Αιγίου, συστήθηκε και συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, ο πρώτος Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας με την εξής σύνθεση:

PrintEmail

Τα ανησυχητικά στοιχεία που αποτυπώνουν κλιμακούμενο τον ρυθμό γήρανσης και μείωσης του πληθυσμού της χώρας, προκάλεσαν διεξοδική συζήτηση στη Διακομματική Επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό, που συνεδρίασε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, υπό την Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Επιτροπής, με προσκεκλημένους τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας.

PrintEmail

Αυξάνονται τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εβδομαδιαία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία έχουν καταγραφεί 1.185 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα.

PrintEmail

Η τεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη που κατατάσσεται στην κατηγορία των ανδρογόνων. Προωθεί την ανάπτυξη των ανδρικών γεννητικών οργάνων και την εμφάνιση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα παίζει σημαντικότατο ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα.

PrintEmail

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από Προέδρους των Επιμελητηρίων της γεωγραφικής εμβέλειας της Διαχειριστικής, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων Επιμελητηριακών εκλογών. Το νέο Προεδρείο του Δ.Σ., το οποίο εξελέγη ομόφωνα, διαμορφώθηκε ως εξής:

PrintEmail

Στη Βουλή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, χωρίς να αποκλείει να υπάρξουν εξελίξεις πριν από την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Ιούνιο.

PrintEmail

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

PrintEmail

Ανάληψη προστατευτικής πρωτοβουλίας για τους οφειλέτες του δημοσίου και των τραπεζών μέσω του Επιμελητηρίου, ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης.

PrintEmail

Στην τοποθέτηση του ο Ανδρέας Ριζούλης εξήγησε με παραδείγματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη πως οι ενεργειακές κοινότητες μπορούν να υπηρετήσουν την πολιτική εκδημοκρατισμού της παραγωγής πράσινης ενέργειας, με οικονομικά οφέλη για όλους τους πολίτες και την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας.

PrintEmail

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πλέον η διαδικασία αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα γίνει και η οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (48,84%) το οποίο κατέχει ο Αντώνης Ρέλλας.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ