ΘΕΜΑΤΑ

Τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Τέμενης «Η Ένωση» έκλεισε τον κύκλο των παραστάσεών του με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας για το καλοκαίρι του 2019 με την τελευταία παράσταση στο κάμπινγκ του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ.

PrintEmail

Το νεοεκλεγέν συμβούλιο του συλλόγου Αλυκής, συνεδρίασε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ύστερα από πρόσκληση του 1ου σε ψήφους Νίκου Παπαδόπουλου και συνήλθε σε σώμα ομόφωνα ως εξής:

PrintEmail

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ενημερώνει τα μέλη του, Ατομικές επιχειρήσεις και Νομικά πρόσωπα, να φροντίσουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές ετήσιων τελών ΓΕΜΗ, από το 2015 έως το 2019, έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

PrintEmail

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Αιγίου κ. Γκιώνης Β. Γεώργιος με την αρ. 1/2019 απόφασή του, ορίζει αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινότητας Αιγίου, τον τακτικό σύμβουλο Ραμπαβίλα Ν. Θεοφάνη.

PrintEmail

Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης για το επίδομα θέρμανσης αναφορικά με τη νέα χειμερινή περίοδο, καθώς και επαναφορά του μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο εξετάζει η κυβέρνηση.

PrintEmail

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ζήτησε και πήρε ο 30χρονος αιγιώτης, που κατηγορείται για τον βιασμό 52χρονης γυναίκας τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αίγιο. Μετά την απολογία του, θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. Μέχρι την απολογία του, πάντως, θα παραμείνει κρατούμενος.

PrintEmail

«Όταν το 2016 τόλμησα να δημιουργήσω το Fidelio, δεν φανταζόμουν  ότι η μικρή μας πόλη θα ήταν τόσο έτοιμη για κάτι τόσο πρωτόγνωρο και επαναστατικό στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης και όχι μόνο. Ο σεβασμός στον άνθρωπο και η τοποθέτηση του σε πρώτο πλάνο αποτελεί βασικό άξονα της ύπαρξης και λειτουργίας μας», λέει η μουσικός Μαρία Καβούνη, εμπνεύστρια και δημιουργός του Fidelio.

PrintEmail

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Αιγιαλείας, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Καραΐσκου, έχει ξεκινήσει ήδη δράσεις για την εδραίωση της ανακύκλωσης στην επικράτεια του δήμου.

PrintEmail

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές την καταγγελία 52χρονης γυναίκας, η οποία αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο αιγιώτη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή.

PrintEmail

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας και το 1ο ΕΠΑ.Λ Αιγίου απευθύνει πρόσκληση προς τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας να παρευρεθούν στην ημερίδα, την οποία και  συνδιοργανώνουν με θέμα «Το Μεταλυκειακό Έτος Μαθητείας- Δυνατότητες & Ευκαιρίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00-20:30, στα γραφεία του Συλλόγου, Ι. Μεσσηνέζη 5.

PrintEmail

Ο ορισμός προέδρων, αντιπροέδρων και μελών σε Νομικά Πρόσωπα (ΔΗΚΕΠΑ, ΝΠΔΔ, Λιμενικό Ταμείο, Σχολικές Επιτροπές, ΔΕΥΑ) και επιτροπές του Δήμου αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα, περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. με 60 συνολικά θέματα.

PrintEmail

Την 14η Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να ισχύει ο νέος Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος εξειδικεύει συγκεκριμένες διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2366 «για τις υπηρεσίες πληρωμών» (PSD 2).

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ