Κοινωνικά

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Συσκευές GPS στα απορριμματοφόρα και πώς θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας

Γράφτηκε από τον/την Πέπη Σπηλιωτοπούλου στις . Κατηγορία Κοινωνικά

ΘΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Δ.ΚΑΜΠΕΡΗΣ

Στην τοποθέτηση συσκευών GPS σε 15 απορριμματοφόρα και φορτηγά του προχώρησε ο Δήμος Αιγιαλείας, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα καταγραφής δρομολογίων, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών του τομέα καθαριότητας μέσω των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπέρης δήλωσε στο filodimos.gr: “Πρόκειται πράγματι για μια πρωτότυπη μέθοδο βασισμένη στην σύγχρονη τεχνολογία, που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε άμεσα ασφαλή συμπεράσματα για την αποδοτικότητα και τη δυνατότητα βελτιστοποίησης των δρομολογίων που πραγματοποιούνται καθημερινά σε σχέση και με τις εργατοώρες αλλά και τα καύσιμα που μέχρι στιγμής ξοδεύονται. Καταγράφοντας τις κινήσεις των αυτοκινήτων καθαριότητας, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε νέους προγραμματισμούς δρομολογίων, πιο ωφέλιμους και με αρκετά μικρότερο κόστος, αυξάνοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους δημότες”. Παράλληλα, όπως σημειώνει ο κ. Καμπέρης, θα είναι έτσι πιο ασφαλή τα οχήματα και οι υπάλληλοι, αφού θα είναι γνωστή ανά πάσα στιγμή η θέση τους και έτσι τόσο δεν θα κινδυνεύουν να κλαπούν αλλά και αν συμβεί οτιδήποτε που χρήζει άμεσης πρόσβασης, το “στίγμα” θα δίνει ακριβείς πληροφορίες για την τοποθεσία του εκάστοτε οχήματος.

Η μελέτη για το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, σε συνεργασία με το Τμήμα Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.


ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Saitis Home Έπιπλα

George Kossieris Photography Pizza IQ 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker