ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, την Κυριακή στην Τέμενη

Γράφτηκε από τον/την Πέπη Σπηλιωτοπούλου στις . Κατηγορία Πολιτιστικά

Μια ιστορικής σημασίας εκδήλωση, αφιερωμένη στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρωί στην Τέμενη, όπου θεωρείται πως έγινε μία από τις συναντήσεις που οδήγησαν στον επαναστατικό αγώνα του ελληνικού έθνους κατά του οθωμανικού ζυγού, το 1821.

«Τραγούδι και μουσικά όργανα» το θέμα του φετινού 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Δημιουργίας της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. – Πρώτη συνάντηση στις 25 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από τον/την Πέπη Σπηλιωτοπούλου στις . Κατηγορία Πολιτιστικά

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου 2017 προγραμματίζεται να παρουσιαστεί το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δημιουργίας που διοργανώνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με τη συμμετοχή σχολείων από Αιγιάλεια, Πάτρα και Καλάβρυτα.

Κόβει την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Πολιτιστικά

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» προσκαλεί τα μέλη του, τους αθλητές του, τους γονείς των αθλητών του και κάθε συμπολίτη που θα ήθελε να παρευρεθεί στην Ετήσια Εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο) Αιγίου, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και η βράβευση αθλητών.

Έκοψε την πίτα του ο Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών "Απόλλων"

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Πολιτιστικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ».

«Αναφορά στον Γκρέκο» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Πολιτιστικά

«Αλάκερη η ψυχή μου μια κραυγή κι όλο μου το έργο το σχόλιο στην κραυγή αυτή. Φωνάζω τη μνήμη να θυμηθεί, περμαζώνω από τον αέρα τη ζωή μου, στέκουμαι σαν στρατιώτης και κάνω την αναφορά μου στον Γκρέκο, γιατί αυτός είναι ζυμωμένος από το ίδιο κρητικό χώμα με μένα και καλύτερα απ’ όλους τους αγωνιστές που ζουν ή που έχουν ζήσει μπορεί να με νιώσει». Ν. Καζαντζάκης

 

Saitis Home Έπιπλα

George Kossieris Photography Pizza IQ

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker