ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 1.666 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ & ΥΕ στην Υγεία

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Κοινωνικά

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Και το όνομα αυτής… «Ενιαία Εμπορική Δύναμη» - Με θάρρος και ευθύνη για τον έμπορο

Γράφτηκε από τον/την Πέπη Σπηλιωτοπούλου στις . Κατηγορία Κοινωνικά

Τις βασικές αρχές τους, που αναφέρονται στην καθημερινή μάχη του εμπόρου να επιβιώσει μέσα σε ένα οικονομικό πλαίσιο ολοένα και πιο ζοφερό, παρουσιάζουν οι επικεφαλής της παράταξης «Ενιαία Εμπορική Δύναμη» Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη και Μίλτος Καραφωτιάς με μια σύντομη αλλά περιεκτική και ουσιαστική ανακοίνωσή τους.

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας

Γράφτηκε από τον/την Πέπη Σπηλιωτοπούλου στις . Κατηγορία Κοινωνικά

Η έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 είναι το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας,

Συσκευές POS σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Κοινωνικά

Σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου η ΔΕΗ με ανακοίνωση της, διευκρινίζει ότι σε όλα τα καταστήματα της έχουν εγκατασταθεί συσκευές POS μέσω των οποίων οι πελάτες της μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες) των τραπεζών Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Γράφτηκε από τον/την filodimos στις . Κατηγορία Κοινωνικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμΕΑ Αιγίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση όπου ορίζεται ως πρώτη ημερομηνία η Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στο χώρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. (Τέρμα Μητροπόλεως) με μοναδικό θέμα την Τροποποίηση Καταστατικού του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες.

 

Saitis Home Έπιπλα

George Kossieris Photography Pizza IQ

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker