ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με άσχημες καιρικές συνθήκες θα περάσουν το Σαββατοκύριακο του 3ημέρου της Καθαράς Δευτέρας οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

Ξεκινά αύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο δύο νέων προγραμμάτων απασχόλησης, για την πρόσληψη σε θέσεις πλήρους απασχόλησης συνολικά 15.000 ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα.

Στο πλαίσιο εργασιών σκυροδέτησης τεχνικού επικάλυψης (lane cover) μεταξύ των χ/θ. 197+650 και χ/θ. 197+900 της Ν.Ε.Ο και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

Με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία της αρμόδιας αντιδημάρχου κας Βασιλικής Ψυχράμη.

Tην Κυριακή 12 Μαρτίου στο ξενοδοχείο "Σήμαντρον" περιοχής Ελαιώνα Δήμου Αιγιάλειας διοργανώνεται τουρνουά rapid πέντε αγωνιστικών για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου των Δήμων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων.

 

Saitis Home Έπιπλα

George Kossieris Photography Pizza IQ